Hasan Erdem' e tüp mide ameliyatı olanlar var mı

Huzurlilyum

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
21
7
6
36
Arkadaşlar Hasan Erdem'le randevum var tüp mide ameliyatı olacağım araştırdım biraz fiyatı en uygun kişiydi fakat çok fazla bilgiye sahip değilim. Ameliyat olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

selam fiyat olarak acaba neden uygun ? bende bu ameliyatı oldum fiyattan ziyade doktor ekip hastane araştırdım ve kesinlikle önemli olan bunlar.sağlık bu sonuçta kıyafet almıoruz ya

Ben oldum hiç memnun değilim. 1 ay oldu ilgisizlik hat safhada.
1. Otomaik herkese verilen ilaç ve protein tozu gibi şeyler veriyorlar.
2. Bana protein tozu ve destek içeceği alerji yaptı bıraktım.
3. Taburcu olacağım gün sıvı alacaktım ki oda hastanenin verdiği çorba olacaktı (berrak olacak içinde en küçük tanecik olmacayacak) bana sebze çorbası getirdiler.
4. Yorgun ve bitkin hissediyorum sıvı kaybı diyorlar ben zaten günde 1 litre su içmezdim. çay veya kahve gibi şeyleri hiç içmezdim.
Ve bunun gibi bir çok şey daha tavsiye etmiyorum.

Merhabalar.Ben Hasan Erdeme ameliyat oldum çok araştırmıştım o dönem Hasan Erdemin çok fazla vakası olduğunu görünce görüşmeye gittim.Ameliyat sürecinde de sonrasında da çok memnun kaldım.Hasan hoca ve ekibi çok ilgili gerçekten alanında uzman bir ekibi var.Bu süreçte bence doğru ve güvenilir doktoru bulmak en önemlisi.Ben düşünen herkese tavsiye ederim 7/24 aklıma takılan her soruyu cevapladılar.Kilolar gittikçe daha da mutlu oluyor insan:)

Selam arkadaşlar bugun üye oldum.Tüp mide ameliyatı olmak için araştırma yapıyorum bende.Hasan Erdem'i tavsiye ediyorlar ama ücretini bilen var mı?

Merhaba, Ben 7 ay önce Hasan Bey’e ameliyat oldum. Benden önce zaten 2 yakınım Hasan Bey’e ameliyat olmuştu. Benden sonra da ameliyat olanlar oldu. Ben özellikle Hasan bey’in ilgisinden çok memnundum. Ekipte özellikle ilgili. Ben dilediğim zaman ulaşıp destek alabiliyorum. İyiki Hasan bey ve ekibi ile girmişim bu yola Sorun yaşayanları burda gördüm ama bahsettikleri ekip sanki başka bir ekip

Merhaba arkadaşlar 6 ay önce Hasan hocama ameliyat oldum. Kendiside ekibide bu yolda bana cok destek oldular . Sağlık sizin sağlığınız herşeyi karşıdan beklemeyin derim birazda kendi sağlığınız için çabalayın derim saat önemsiz ne zmasn isterseniz aklınıza takılan soruları cevaplarlar çalışanlarda tüp mideli bu yüzden empati kavramları fazlasıyla gelişmiş. Olmak isteyenler Hasan Beye güvenebilirler.

Hasan erdem hoca kisilik olarak kaliteli bir insan ve iyi bir doktor.hastalariyla birebir ilgileniyor operasyon oncesi ve sonrasi her zaman ulasabileceginiz bir doktor.ekibide oyle..gercekten olmaniz gerekiyorsa bu operasyonu iyi bir secim yapmis olursunuz .ben oldum 18 ay oluyor hic bir sikayetim olmadi memnunum.

Selam arkadaşlar, sayfada gezinirken gördüm bu konuyu. Biraz gec oldu ama cevap vermek istedim. Ben 30.09.17 de oldum Hasan Erdem'e. 7 ay oldu ve bu zamana kadar 30 Kilo verdim. Ve çok memnun kaldım. Çok ilgilendiler hiç bi sorun yaşamadım ne hastane de nede başka bi yerde. Kesinlikle tavsiye ederim. :)

Merhabalar Hasan hocanın hastasıyım ameliyat olalı 1 sene 1 ay oldu ve giden kilom -57 Ameliyatıma karar verdiğimde çok doktor gezdim çok araştırdım en sonunda hasan hocamı buldum ve dedim ki tamam çünkü güven aldım ve iyi hissettim görüşmeye gittiğimde hemen tahlillerimi yaptırdım iki gün sonrada ameliyat oldum çok şükür çok iyiyim doktorumdan çok ama çok memnunum Hasan hocam benim bu yoldaki en büyük şansımdı.. Sizde şüphesiz güvenebilirsiniz belki sizinde bu yoldaki şansınız odur

Hasan Erdem’i tanımadan ve kendisine ameliyat olmadan önce benim de herkes gibi soru işaretlerim vardı. 15 ay önce operasyon geçirdim ve hayatımın dönüm noktasıydı. İnanılmaz güler yüzlü, samimi ve işinin ehli bir cerrah daha göremedim. Hasan Erdem’ i tercih etmiştim. Çok memnun kaldım ve en küçük bir problem bile yaşamadım. Kendisi de ekibi de abartısız şahaneler ve sürekli takipteler. 1 ay oldu demişsiniz. Yeni bir hayatın başlangıcında yaşadığınız içsel huzursuzluğu tahmin edebiliyorum. Hepimiz yaşadık alışmak birazcık zaman alıyor. Fakat bu şikayetlerinizin geneli hastane ile ilgili ki; insan da mucize yaratmak için varlar ve var olsunlar Zarar verecek birşey yapmazlar. Biraz sabırlı olalım lütfen Geçiyor bu keyifsiz günler. Sonu aydınlık o zaman da çok memnundum, şuan daha çok memnunum. İyi ki Hasan Erdem’i tercih etmişim. Hayatımın en doğru kararıydı. Bi daha olsa, yine onu tercih ederdim kayıtsız şartsız ...

Öncelikle geçmiş olsun ve tebrik ederim kararınızdan dolayı. Kesinlikle katılıyorum. Operasyon düşünen ve karar veremeyen arkadaşlar gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Kendisi de ekibi de muhteşemler. İyi ki

Merhaba 8 ay once bu ameliyati oldum o donem doktor arastirken ınternet hasan erdemi tup.migde sitesinde buldum ilkden güvenemedim sonra gittim gorustum icim rahatladi sordugum sorulara sıkılmadan cevap verdi gorusmek ücretsizdi hasan hocadan once süleyman bozkurtla gorusmek icib sadece 330 tl verdim ozel hastaneye sadece gorusme ve saglikdi bu surec cok zordu aractirdim kendisini olan arkadaslar menundu dedimki kendime ecel gelmisse kime olursan ol ölürsün o yuzden boyle basarili ve fiyatida oldukca makul gelmisti cunku cok fiyat veren oldu butcemi sarsıyordu ameliyat gunu geldi catti ogun ilk beni alin dedim ve öyle oldu sukur ciktigimda kendime gelmiş tup migde bittimi diye bağırıyormuşum saniyorumki endoskobiden sonra ameliyatta alicaklar meger Hersey bitmiş biraz agrim vardi ama aman aman bi agri degildi ve 3 gun hicbirseyim yokmus gibiydi ben ameliyatla zayiflayacagima hazirladigim icin kendimi cok zor olmadi bana sivi donemi ve pure donemi AMA HEP DOKTORUMA SORDUM PIRTI ATARMI DIYE BIZ ONLEMLERIMIZI ALIYORUZ AMA RISK VAR AMA EN AZA INDIRIYORUZ DEDI VE OYLE OLDU ŞÜKÜRLER OLSUNKI CABUK IYLESTIM 4 GUN ISE BASLADIM.ISIM MASA BASI OLDUGU ICIN HIC SIKINTI YASAMADIM SIVILARI ALDIM YANIMA PROBLEM OLMADI HAYALIM ELBISe giymekti finalde giydim Allah razi olsun hasan erdem yunus topal hocadan ve ekibine sonsu tesekkur ediyorum 44 kilo verdim sukur mukemmel bir cerrah Allah razi olsun esnetik olmayi düşünüyorum suan kendisine

Geçmiş olsun size de ve tebrikler harikasınız Müthiş bir duygu bu ve bu sağlığı, güzelliği bize kazandıran Hasan Erdem’e sonsuz teşekkürler. Bende ideal kilomdayım şuan ve sabitlendi 56 kiloda 7 aydır. 15 ay önce op oldum. Bir an bile tereddüt ettiğime inanamıyorum şuan tecrübe ettiğim için fakat insan yaşamadan bilemiyor ve canını emanet ediyor netice de ... Ama şüphesiz güvenle herkese tavsiye ediyorum. Benden sonra 4 arkadaşım daha kendisine op oldular ve sonuçlar muhteşem. Hiç bir sorun yok çoook mutlular. Hepimizin hayatının dönüm noktasında tecrübesi, samimiyeti, ilgisiyle hikayemizin bir parçası oldu Hasan Hocam ... Ne mutlu bize ...

Size de geçmiş olsun ve tebrikler Çok doğru tüm dikkatiyle ve sabrıyla aklınıza gelen bütün soruları cevaplıyor kendini övmeden Zaten bir cerrahın işinin ehli olduğunu kendine olan güveni ve emin tavırlarıyla anlayabilirsiniz. Sizi ikna etmeye çalışmayacaktır. Zaten Hasan Hoca’yı bilen bilir. Bilmeyen şüphesi olanların da içi rahat olsun emin ellerdesiniz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…