harmony yada prena test yerine NIFTY test yaptıran var mı?bu testleri yaptıranlar, görüşler..

Merhaba üzerinden süre geçtiği için hatırlayamıyorum, o zaman bi tekrarlanabilme durumu söylemişlerdi sanki, şöyle bir durum olursa tekrar kan almamız gerekebilir demişlerde ama o durum neydi inanın hatırlamıyorum, size zaten yanlışlık olmuş deme hakları yok ne olmuş yani onu bi açıklasınlar, kayboldu, isim karışıklığı oldu, yada yeterli miktarda alınmamış kan analiz için yetmedi gibi. Gıcık bir durum ama canınızı sıkmayın, strese girmemeye çalışın, umarım güzel sonuçlarınızı en kısa sürede alırsınız.

Merhabalar çocuğunuzu kucağına almışsınızdır. Sağlıkla büyütün inşaallah. Bende genoks u düşünüyorum. Doğruluk payı yüksek değil mi? Birde siz sadece trizomilere mi baktırdınız yoksa tüm genetikler dahil miydi? Hatırladığınız kadarıyla cvp verirseniz çok sevinirim

Bende geçen hafta verdim kan yarın tekrar vericem yanlışlık olmuş nasıl yanlışlık oluyor ki anlamadım nedenini bilenler yazar mı
Yanlışlık olmuş derken ben yaprirdigimda şöyle demişlerdi egerki bebeğin haftası küçükse anne kanina yeteri kadar bebeğin kanı karışmiyormus ve DNA sayımı yapılamıyor o yüzden tekrar kan almak gerekebilir denmişti.

Genoksta bütün anomalilere bakılıyor fakat en yüksek doğruluk trizomi21 de diye biliyorum.bende geçen yıl genoksta yaptirdim

Genoksta bütün anomalilere bakılıyor fakat en yüksek doğruluk trizomi21 de diye biliyorum.bende geçen yıl genoksta yaptirdim
Evet onda doğruluk payı 99.9 denildi. Şuanda bendeki riskte o yönde. Acaba diğerlerini yaptırmayıp sadece trizomi mi bakmak lazım. Siz hepsine mi baktırmıştınız?

Ya öyle mi? Benim ilk ayrıntılı kontrolümde dr başı biraz küçük demişti. Ama bende pco var ve döngüm uzun olduğunu belirtmiştim. Rapor üzerine konuşurken kafa normal dedi döngünüze göre dedi. Rapora da normal yazmış. İnşaallah sorun çıkmaz

Yok kafası değil canım haftası mesela ben 14.haftada kan vermiştim .daha erken haftalarda doğru sonuç vermeyebilir.kan alırken bana hangilerine bakalim demediler yani direkt hepsine baktılar ,fiyatta değişiklik olacağını sanmıyorum bunu nifty test için söylüyorum genoksta

Bu arada çok şükür bebeğim doğdu ve sağlikli 7 aylık oldu.sizinde bebeğinizin sağlıklı olduğunu düşünüyorum zaten riskli durum 1:250 oranının altında oluyor ,bebeğinizin burun kemiği vardır ,ense kalınlığı da normaldir .doktorunuzun neden yaptırmak istediğini anlamadim ,fazla hassas davranıyor gibi geldi.

Anladım çok sağol. Aynen bana anlattılar şuna şuna da bakıyoruz ayrıyetten diye sadece bu firma yurtdışı ile çalışmıyor. Türkiye de bakılıyormuş acaba farklılık olur mu diye düşündüm ama sizinle konuşunca içim rahatladı. Allah razı olsun. Nifty şuan 2500 tl dediler bana. Fiyat zaten kura göre değişiyor biliyorsundur

Oy maşaallah Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Benim 1 oğlum var 2,5 yaşında ilk öğrendiğimde erken oldu diye çok ağlamıştım şuan deli gibi pişmanım. Benimde kalbimde kötü birşey yok ama içime kurdu düşürdü dr artık mecbur yaptıracağım.
İnşaallah dediğiniz gibi dr evhamlılığıdır hiçbir sorun yoktur. Sizde de evden mi gelip kanı aldılar? Çok soru soruyorum hakkınızı helal edin lütfen.

Yok canım tabiki de sorun insan bu durumda konu hakkında birşeyler duymak istiyor.benim gittiğim hastanede aldılar kanı kendi doktorum önermişti.ama benim ikili testim çok riskliydi.yalan olmasın 1:220 gibi birşeydi o yüzden yaptirmistik.fiyat olarak da geçen sene Aralık'ta 2200du sanırım tam net hatırlayamiyorum eski gönderilerimde yazmıştım.evet insanın içine kurt dusuyor.ben bu testten sonra biraz rahatladim.ama daha sonra 21.haftada benim detaylı sonuçlarım kötü çıkmıştı.bebegimin beyninde kist ve bağırsaklarında parlaklık görüldü.sonradan geçti .yani benim stresim hiç bitmedi neredeyse doğuma kadar.ama sizin çok şükür detaylı iyiymiş.icinizi ferah tutun.

Merhaba bebeğimiz nasıl sağlıkla doğdu mu

Doğruluk yüzde 99. Dokuz denmisti trizomiler dışında bakilan başka şeylerde vardı ama hatırlayamıyorum isimlerini testten sonra enazından kafam rahat bir gebelik geçirdim. ..

Merhaba..2lide benimde kanim 230 mom degerim 5.46 gibi bir rakam bende harmony yaptirdim oyle tedirginim ve uzgunum ki...riskim 1/1370 ama kan degerlerim yuksek

Bende adanadan Genoks'u aradım. Adanaki bölge sorumlusu ile görüştük. Testi detaylıca anlattı. Bende internetten araştırmıştım. En kapsamlı tarayan testlerden birisi nifty. sadece down sendromuna bakmıyor. birsürü hastalık tarıyor. diğer firmalardan belki 100-200 tl daha fazla ama en azından bu testi yaptırmışken diğer genetik hastalıkları da tarıyor olmaları bizim için büyük avantaj oldu. Burada bizimle ilgilenen kişide çok bilgiliydi. Kafamıza takılan herşeyi sorduk cevapladı. genetik olarak bir sıkıntı çıkarsa kendi genetik hekimlerinin ücretsiz olarak danışmanlık verdiğini de söyledi. kendi adıma ben çok memnun kaldım. tavsiye ederim.

Merhaba..2lide benimde kanim 230 mom degerim 5.46 gibi bir rakam bende harmony yaptirdim oyle tedirginim ve uzgunum ki...riskim 1/1370 ama kan degerlerim yuksek
Merhabalar sizin sonucunuz nasıl geldi acaba? Benim ikili taramam cut off degeri in altında normal aslında ama serbest beta hcg 3.40 oldugu için kan testi önerildi ne yapacagımı bilmiyorum cok saskınız

Merhabalar sizin sonucunuz nasıl geldi acaba? Benim ikili taramam cut off degeri in altında normal aslında ama serbest beta hcg 3.40 oldugu için kan testi önerildi ne yapacagımı bilmiyorum cok saskınız
Biz harmony testi yaptirdik onca para bayildik 2.500 tl.. sonuc olarak temiz..cok korktum o donem bu sekilde olan kimseleri bulamadim ama olcumlerim iiyiydi..ense kalinliginiz eger normalse ve kalpte parlaklik vs gorulmediyse ve ozelll hastaneyse kafaya takmayin..hicbir sey yoktur.ben ikiliyi devlettede yenilettim 2sonuc cok farkliydu

Çok Tesekkür ederim cevabınız için evet ozele gidiyoruz ultrasonda her sey normal burun ense vs. Hatta bir saat yaptırırsak iyi olur konusmasının ardından en son aldırmayacaksanız gerek yok dedi ama içime stres düştü.cok Tesekkür ederim tekrar içim rahatladı biraz

Zamaniniz gecmediyse devlette tekrarlayin ozelde yaptirdiginizi soylemeden..10gunde cikar sonucu..ben bekleyememistim..aradaki farki gorursunuz zaten..amacta icinize kurt dusurup komisyon almalari bu testlerden..gonderirken doktor adi soruyorlar :)) ben cok uzulmustum cok aglamistim gunahlari boynuna !

Evet haklısınız testi yeniletmem hiçbir sey kaybettirmez. Sizi cok iyi anlıyorum bizde cok üzüldük. Nasıl boyle bir vebale girilir para için aklım almıyor.. Zaten yeterince para veriyoruz muayeneye vs.. Neyseki saglıklı bebişiniz. Cok Tesekkür ederim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…