Merhabalar çocuğunuzu kucağına almışsınızdır. Sağlıkla büyütün inşaallah. Bende genoks u düşünüyorum. Doğruluk payı yüksek değil mi? Birde siz sadece trizomilere mi baktırdınız yoksa tüm genetikler dahil miydi? Hatırladığınız kadarıyla cvp verirseniz çok sevinirimBende genoks ta yaptırdım 10 gunde geldi sonuç 1750 tl yaptırdım allaha şükür temiz çıktı.. bu testler genetik araştırma yapan yerlerde yapılıyor bu yüzden hepsi bilemez testi... benim sonucum temiz çıktı allaha şükür işlh sizde hayırlı sonuçlar alırsınız bu arada hem devlet has. Dr. Hemde özel has. Dr önermişti bu testi...
Yanlışlık olmuş derken ben yaprirdigimda şöyle demişlerdi egerki bebeğin haftası küçükse anne kanina yeteri kadar bebeğin kanı karışmiyormus ve DNA sayımı yapılamıyor o yüzden tekrar kan almak gerekebilir denmişti.Bende geçen hafta verdim kan yarın tekrar vericem yanlışlık olmuş nasıl yanlışlık oluyor ki anlamadım nedenini bilenler yazar mı
Genoksta bütün anomalilere bakılıyor fakat en yüksek doğruluk trizomi21 de diye biliyorum.bende geçen yıl genoksta yaptirdimMerhabalar çocuğunuzu kucağına almışsınızdır. Sağlıkla büyütün inşaallah. Bende genoks u düşünüyorum. Doğruluk payı yüksek değil mi? Birde siz sadece trizomilere mi baktırdınız yoksa tüm genetikler dahil miydi? Hatırladığınız kadarıyla cvp verirseniz çok sevinirim
Evet onda doğruluk payı 99.9 denildi. Şuanda bendeki riskte o yönde. Acaba diğerlerini yaptırmayıp sadece trizomi mi bakmak lazım. Siz hepsine mi baktırmıştınız?Genoksta bütün anomalilere bakılıyor fakat en yüksek doğruluk trizomi21 de diye biliyorum.bende geçen yıl genoksta yaptirdim
Ya öyle mi? Benim ilk ayrıntılı kontrolümde dr başı biraz küçük demişti. Ama bende pco var ve döngüm uzun olduğunu belirtmiştim. Rapor üzerine konuşurken kafa normal dedi döngünüze göre dedi. Rapora da normal yazmış. İnşaallah sorun çıkmazYanlışlık olmuş derken ben yaprirdigimda şöyle demişlerdi egerki bebeğin haftası küçükse anne kanina yeteri kadar bebeğin kanı karışmiyormus ve DNA sayımı yapılamıyor o yüzden tekrar kan almak gerekebilir denmişti.
Yok kafası değil canım haftası mesela ben 14.haftada kan vermiştim .daha erken haftalarda doğru sonuç vermeyebilir.kan alırken bana hangilerine bakalim demediler yani direkt hepsine baktılar ,fiyatta değişiklik olacağını sanmıyorum bunu nifty test için söylüyorum genokstaYa öyle mi? Benim ilk ayrıntılı kontrolümde dr başı biraz küçük demişti. Ama bende pco var ve döngüm uzun olduğunu belirtmiştim. Rapor üzerine konuşurken kafa normal dedi döngünüze göre dedi. Rapora da normal yazmış. İnşaallah sorun çıkmaz
Bu arada çok şükür bebeğim doğdu ve sağlikli 7 aylık oldu.sizinde bebeğinizin sağlıklı olduğunu düşünüyorum zaten riskli durum 1:250 oranının altında oluyor ,bebeğinizin burun kemiği vardır ,ense kalınlığı da normaldir .doktorunuzun neden yaptırmak istediğini anlamadim ,fazla hassas davranıyor gibi geldi.Ya öyle mi? Benim ilk ayrıntılı kontrolümde dr başı biraz küçük demişti. Ama bende pco var ve döngüm uzun olduğunu belirtmiştim. Rapor üzerine konuşurken kafa normal dedi döngünüze göre dedi. Rapora da normal yazmış. İnşaallah sorun çıkmaz
Anladım çok sağol. Aynen bana anlattılar şuna şuna da bakıyoruz ayrıyetten diye sadece bu firma yurtdışı ile çalışmıyor. Türkiye de bakılıyormuş acaba farklılık olur mu diye düşündüm ama sizinle konuşunca içim rahatladı. Allah razı olsun. Nifty şuan 2500 tl dediler bana. Fiyat zaten kura göre değişiyor biliyorsundurYok kafası değil canım haftası mesela ben 14.haftada kan vermiştim .daha erken haftalarda doğru sonuç vermeyebilir.kan alırken bana hangilerine bakalim demediler yani direkt hepsine baktılar ,fiyatta değişiklik olacağını sanmıyorum bunu nifty test için söylüyorum genoksta
Oy maşaallah Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Benim 1 oğlum var 2,5 yaşında ilk öğrendiğimde erken oldu diye çok ağlamıştım şuan deli gibi pişmanım. Benimde kalbimde kötü birşey yok ama içime kurdu düşürdü dr artık mecbur yaptıracağım.Bu arada çok şükür bebeğim doğdu ve sağlikli 7 aylık oldu.sizinde bebeğinizin sağlıklı olduğunu düşünüyorum zaten riskli durum 1:250 oranının altında oluyor ,bebeğinizin burun kemiği vardır ,ense kalınlığı da normaldir .doktorunuzun neden yaptırmak istediğini anlamadim ,fazla hassas davranıyor gibi geldi.
Yok canım tabiki de sorun insan bu durumda konu hakkında birşeyler duymak istiyor.benim gittiğim hastanede aldılar kanı kendi doktorum önermişti.ama benim ikili testim çok riskliydi.yalan olmasın 1:220 gibi birşeydi o yüzden yaptirmistik.fiyat olarak da geçen sene Aralık'ta 2200du sanırım tam net hatırlayamiyorum eski gönderilerimde yazmıştım.evet insanın içine kurt dusuyor.ben bu testten sonra biraz rahatladim.ama daha sonra 21.haftada benim detaylı sonuçlarım kötü çıkmıştı.bebegimin beyninde kist ve bağırsaklarında parlaklık görüldü.sonradan geçti .yani benim stresim hiç bitmedi neredeyse doğuma kadar.ama sizin çok şükür detaylı iyiymiş.icinizi ferah tutun.Oy maşaallah Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Benim 1 oğlum var 2,5 yaşında ilk öğrendiğimde erken oldu diye çok ağlamıştım şuan deli gibi pişmanım. Benimde kalbimde kötü birşey yok ama içime kurdu düşürdü dr artık mecbur yaptıracağım.
İnşaallah dediğiniz gibi dr evhamlılığıdır hiçbir sorun yoktur. Sizde de evden mi gelip kanı aldılar? Çok soru soruyorum hakkınızı helal edin lütfen.
Merhaba bebeğimiz nasıl sağlıkla doğdu muValla ben o gün 3lü testimin kötü geldiğini öğrendim, bulunduğum ilde ayrıntılı yapan yer yok, apar topar çevre ilin fakülte hastanesine ayrıntılıya girmeye gittim, oradaki doktor amniyosentez, bir de yurtdışı testi seçeneği dedi, bizi direk bölge temsilcisine yönlendirdi, aynı gün içerisinde oldu herşey, hiç araştırma yapmadım. nifty yaptırdım, belki şuanki aklım olsa araştırırdım, ama o an aklım devre dışıydı zaten, hiç vakit kaybetmeden birşeyler netleşssin istemistim, kötü yorum da duymadım hatta siz diyince konu üstüne daha ciddi düşündüm, 2500 lira ödedik biz, inşallah güzel sonuç alırsınız,umarım yaptırdığımız testen dolayı bir pişmanlık yaşama durumumuz olmaz...ama daha fazla parametre daha iyi kesinlikle, 3 tane çok bilinen dışında da birçok kromozon bozukluğu var, şaun yine olsa yine nifty yaptırırdım üzerine düşününce
Doğruluk yüzde 99. Dokuz denmisti trizomiler dışında bakilan başka şeylerde vardı ama hatırlayamıyorum isimlerini testten sonra enazından kafam rahat bir gebelik geçirdim. ..Merhabalar çocuğunuzu kucağına almışsınızdır. Sağlıkla büyütün inşaallah. Bende genoks u düşünüyorum. Doğruluk payı yüksek değil mi? Birde siz sadece trizomilere mi baktırdınız yoksa tüm genetikler dahil miydi? Hatırladığınız kadarıyla cvp verirseniz çok sevinirim
Merhabalar sizin sonucunuz nasıl geldi acaba? Benim ikili taramam cut off degeri in altında normal aslında ama serbest beta hcg 3.40 oldugu için kan testi önerildi ne yapacagımı bilmiyorum cok saskınızMerhaba..2lide benimde kanim 230 mom degerim 5.46 gibi bir rakam bende harmony yaptirdim oyle tedirginim ve uzgunum ki...riskim 1/1370 ama kan degerlerim yuksek
Biz harmony testi yaptirdik onca para bayildik 2.500 tl.. sonuc olarak temiz..cok korktum o donem bu sekilde olan kimseleri bulamadim ama olcumlerim iiyiydi..ense kalinliginiz eger normalse ve kalpte parlaklik vs gorulmediyse ve ozelll hastaneyse kafaya takmayin..hicbir sey yoktur.ben ikiliyi devlettede yenilettim 2sonuc cok farkliyduMerhabalar sizin sonucunuz nasıl geldi acaba? Benim ikili taramam cut off degeri in altında normal aslında ama serbest beta hcg 3.40 oldugu için kan testi önerildi ne yapacagımı bilmiyorum cok saskınız
Çok Tesekkür ederim cevabınız için evet ozele gidiyoruz ultrasonda her sey normal burun ense vs. Hatta bir saat yaptırırsak iyi olur konusmasının ardından en son aldırmayacaksanız gerek yok dedi ama içime stres düştü.cok Tesekkür ederim tekrar içim rahatladı birazBiz harmony testi yaptirdik onca para bayildik 2.500 tl.. sonuc olarak temiz..cok korktum o donem bu sekilde olan kimseleri bulamadim ama olcumlerim iiyiydi..ense kalinliginiz eger normalse ve kalpte parlaklik vs gorulmediyse ve ozelll hastaneyse kafaya takmayin..hicbir sey yoktur.ben ikiliyi devlettede yenilettim 2sonuc cok farkliydu
Zamaniniz gecmediyse devlette tekrarlayin ozelde yaptirdiginizi soylemeden..10gunde cikar sonucu..ben bekleyememistim..aradaki farki gorursunuz zaten..amacta icinize kurt dusurup komisyon almalari bu testlerden..gonderirken doktor adi soruyorlar :)) ben cok uzulmustum cok aglamistim gunahlari boynuna !Çok Tesekkür ederim cevabınız için evet ozele gidiyoruz ultrasonda her sey normal burun ense vs. Hatta bir saat yaptırırsak iyi olur konusmasının ardından en son aldırmayacaksanız gerek yok dedi ama içime stres düştü.cok Tesekkür ederim tekrar içim rahatladı biraz
Evet haklısınız testi yeniletmem hiçbir sey kaybettirmez. Sizi cok iyi anlıyorum bizde cok üzüldük. Nasıl boyle bir vebale girilir para için aklım almıyor.. Zaten yeterince para veriyoruz muayeneye vs.. Neyseki saglıklı bebişiniz. Cok Tesekkür ederim tekrardanZamaniniz gecmediyse devlette tekrarlayin ozelde yaptirdiginizi soylemeden..10gunde cikar sonucu..ben bekleyememistim..aradaki farki gorursunuz zaten..amacta icinize kurt dusurup komisyon almalari bu testlerden..gonderirken doktor adi soruyorlar :)) ben cok uzulmustum cok aglamistim gunahlari boynuna !