harmony yada prena test yerine NIFTY test yaptıran var mı?bu testleri yaptıranlar, görüşler..

Çok teşekkür ederim cevabınız için, biraz bekledim buradan kimse yazmayınca bişe bende genoks a nifty test örneği verdim dün. Aslında epey önemli bir konu, bu forumda önemli başlıklara girdiğimde genelde boş oluyor altları nedense biraz daha komik bulduğum konular daha çok yazışılıyor. onu araştır bunu araştır derken bir günüm tamamen gitti ve tamam şu diyorum 5 dakka sonra başka bişe okuyunca yok öbürü olsun diyorum fikrim değişiyor. Sinir oldum kendime. Genoks Ankara'da bildiğim konuştuğum direk alan tek yerdi o nedenle oraya verdim direk gidip. Şimdi özel sağlık sigortasından almaya çalışacağım parasının bir kısmını 1850TL. Zor dedi sigortacım ama bakalım olur inşallah. Tekrar çok teşekkür ederim cevap için.
Merhaba benim de yeğenimde riskli. genox da bu şekilde bugün hemen araştırmadan karar verdik yaptırdık. 1:80 çıktı sonucumuz. Sizin kaçtı ve sonucunuz ne çıktı? Biliyorum çok geçMiş üzerinden ama. İnşallah görürsünü 🙏🏻

X