harika geçen 15 mayıs (:

tabiki zorunda deil..ama çokta terslencek bir konuda deil..dediğim gibi burda birisi aşkına karşılık bulduğunda yada nebileyim sınavını kazandığındada paylaşabiliyor..benimde hiç beklemediğim şeyler oldu ve paylaşmak istedim...ayıplancak birşey yok yani..

5. yılımız hemde evlilik yıldönümüzdü..geçmişte yaşadığımız çok tatsız olaylar oldu..şuan bile küçük bir olayı büyütüp yangına çevirebiliyoruz..hatta eşim evde kavgasız hava sahası istiyoruz falan diyor :))

ayyyy canımm benimm, Allah hayırlı zamanda sana da bir evlat nasip etsin bu sene yeni yaşın güzel başlamış inşallah devamında böyle güzel bir haberle taçlandırır Allah :)
aminn canımm inşallah seneye bebişimizle gireriz....çook aminnnn...

tatlım hepimiz yaşıyoruz
bazen öyle oluyor ki bu peçete niye burdadan girip zaten bilmem ne diye kavga bi büyüyor 3 gün konuşmuyoruz ama dönüp baksan niye küstük hatırlamıyoruz bile
inşallah tartışmalarınız büyümeden çözüme kavuşur tatlım bundan sonra

aminn inşallah hepimiz için aynı dua geçerli sanırım...:))

teşekkür ederim canım..aynen öyle..bende bebek müjdesi vermek isterdim eşime ama kısmet deilmiş..seninkide hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

İnşallah teşekkür ederim. bende evlilik yıldönümünde eşimin doğum gününde müjde vermek istedim olmadı başka bir güne kısmetmiş demekki :) Allah sizede nasip etsin inşallah

İnşallah teşekkür ederim. bende evlilik yıldönümünde eşimin doğum gününde müjde vermek istedim olmadı başka bir güne kısmetmiş demekki :) Allah sizede nasip etsin inşallah

aminn canım inşallah..isteyen herkese nasip etsin inşallah..hayırlı zamanda sağlıklı..aminnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…