Buradaki bi çok kadına göre çok şanslısın demek ki
ne mutlu sana .
mutlululuklar derdi olanlara nispet gibi olmuş ama
bdvye açılması
teşekkür ederim canım..ama benimde şansız olduğum birçok konu var..bende çok zor günler atlattım..
bundan önceki konumda doğum günüm nasıl geçicek falan diye arkadaşlarla yorumlaşmıştık..ve nasıl geçtiğini yazarsın falan diye konuşuldu..kötü geçseydide yazıcaktım ozaman dert olacaktı..ama iyi geçti ve ben bunuda paylaşmak istedim..BDV ye acma zorunlulugu nedir?
ne mutlu sana, canı gönülden başladığı gibi devam eden bi yaş geçirmeni dilerimevett kocacım arkadaşlarım ailem harika birgün yaşattılar bana...sabah işe geldim masamda kalp kutu içinde
hediyeler falan eşimin teyzesinin kızı yapmış :) sonra iş yerindeki arkadaşlarım pasta hediye falan..eşim bir
demet gül gönderdi..kardeşim taa edirneden çiçek gönderdi..sonra gözlük aldık yemeğe gittik..çok
romantikti.arayanlar mesaj atanlar..nekadar çok sevenim varmış..çok çok mutlu oldum
kandil için aileleri gezdik..kayınvalidem benim annem ve eşimin teyzeside hediyeler almış..
sizinlede paylaşmak istedim mutluluğumu..iyiki doğmuşum dedim resmen
İnşallah atlattığın zor günler geçmişte kalsın ..
Daha nice nice güzellikler diliyorum senin, için mutlu yıllar ..
burası bir derdim var bölümü buraya açmaktaki amaç nedir hiç oldumu bu konu burayaevett kocacım arkadaşlarım ailem harika birgün yaşattılar bana...sabah işe geldim masamda kalp kutu içinde
hediyeler falan eşimin teyzesinin kızı yapmış :) sonra iş yerindeki arkadaşlarım pasta hediye falan..eşim bir
demet gül gönderdi..kardeşim taa edirneden çiçek gönderdi..sonra gözlük aldık yemeğe gittik..çok
romantikti.arayanlar mesaj atanlar..nekadar çok sevenim varmış..çok çok mutlu oldum
kandil için aileleri gezdik..kayınvalidem benim annem ve eşimin teyzeside hediyeler almış..
sizinlede paylaşmak istedim mutluluğumu..iyiki doğmuşum dedim resmen
ne mutlu sana, canı gönülden başladığı gibi devam eden bi yaş geçirmeni dilerim
maşallah diyeyim Allah bozmasın
darısı başıma ne diyeyim, benim de doğumgünüm aksine çok kötü geçti akrabalarım bile hatırlamadı bırak eşi dostu
Ne güzel insan senede 1 gün de olsa böyle şımartılmak istiyor :) Nice senelere :)
yok be kuzum üzülmüyorum aksine ben de hatırlayanları hatırlayacağım artıkcanım benim hiç üzülme bazı insanlar önem vermiyor işte..benimde kötü geçtiği zamanlar oldu..arada bir iyi oluyor işte :)
burası bir derdim var bölümü buraya açmaktaki amaç nedir hiç oldumu bu konu buraya
demicemmm iyiki doğdunuz nice mutlu güzel yaşlarınız olsun :)) hep mutlu olun
Tamam da, burda kimse eski konulari bilmek zorunda degil. Bu mesaj cok rahat yanlis anlasilmara sebep olabiliyor. Bir tarafta yorum yapmaya korktugum kanimi donduran konular, bi tarafta dogum gununu ballandirarak anlatan biri. Kusura bakma ama bu yaptigin onlara saygisizlik. Hem konu acabilecegin bir suru yer var KK da. Seni takip edenler zaten gorecektir.bundan önceki konumda doğum günüm nasıl geçicek falan diye arkadaşlarla yorumlaşmıştık..ve nasıl geçtiğini yazarsın falan diye konuşuldu..kötü geçseydide yazıcaktım ozaman dert olacaktı..ama iyi geçti ve ben bunuda paylaşmak istedim..
yok be kuzum üzülmüyorum aksine ben de hatırlayanları hatırlayacağım artıkiyi oldu o yüzden kafam rahat
Allah mutluluğunu daim etsin
her günün böyle güzel geçsin
ayyyy canımm benimm, Allah hayırlı zamanda sana da bir evlat nasip etsin bu sene yeni yaşın güzel başlamış inşallah devamında böyle güzel bir haberle taçlandırır Allah :)teşekkür ederim canım..aynen öyle..bende bebek müjdesi vermek isterdim eşime ama kısmet deilmiş..seninkide hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
yeni evliyseniz normal ya da süregelen stresleriniz varsa normalaminn canım inşallah..biz eşimle çok tartışırız aslında bu nadir günlerdendi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?