• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim harika fantezi çamaşırlar

camasr5.jpg

bu çok hoşuma gitti

bende bunu çok beğendim keşke düğünümde ben seçebilseydim:( ah ah kaçarak evlenmek çok zooor :1no2:

değişik modeller varmış ..zemuszemus
alttan 3 veya 4. dü sanırım üste oturan beyaz renkli çok çekici durmuş Şeniz-tatlicadiarzu-

valla hepsi ayrı güzeller ama bunalr için maşallah popo gögüs olması lazım bense kuru tak tak giysemde doldurmamki içini hihoyyyt

:gitme:
tüh be benim evlendigimde yoktu böle biseyler ona agliyom....
aman ya sanki olsada üstümde kalicadi, gerci bazilari hec cikarmasanda olucek ya:icecream:

giyilecek te var gşyşlmiyecekte var

hani o açık seçik gecelikleri kaynana ve bazı akrabalrın yanında ,

seçmek kolay olmayacak eğer gelin için alışveriş ise:utangac:

gelinlik altına giyilecek şeyler değil. (beyaz olanlar) gelin fantezisi yapmak için giyilmiş kıyafetlere benziyorlar. anladınız siz onu....:1closedeyes:

akannehir ay gözlerim şaştı bunalr neydi loooo kafamçokkarıştı ramazanda geçti Allahtan buraya girmedik oruç oruç :roflol: helede o kırmızı bide tanga olan ama aslında olmayan tanga kırmızı ne o anlam veremedim hiç giymeyek daha iyi bee:roflol: en namuslusu benim seçtiğim çok kibar..kaydirigubbakcemile3

camasr1.jpg

Ya işte benimmm babydolummm 2.sıradaki muhteşemmm muhteşeemmmmm bunun bir de krem rengi var gittigidiyorda o daha bir harika evlenmeden önce alıcam muhakkakkk 30 tl civarı merak edenlere.. ama benm evlenmeme 19 ay var daa çoooooookkkk mafoldumben

Back