• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Harika bir seri. Bayıldım renklere !!

önemli olan ismi değil üzerindeki numaradır

6.41 de fındık kahve

ama 6.30 da fındık kahve

6.41de bakır ve küllü tonlar varken 6.30da sadece yoğun altın tonu var

üfff hiç mennun değilim saçlarımdan :14: bademden bir açık ton olsun diye ne hale döndüm gittim koyulttum sinrden. saçlarıma bakmak bile istemiyorum. :( beğendiğim iki renk var şuanda biri ultra acıcı 6.3 diğeri vital akos karamel karar veremiyorum çok aklım karışık:14::14:

canım 6.41 fındık kahvesi biliyorum en son ona boyamıştım zaten geçen hafta. koyu olmadı ama kızıllık yapmadı saçım bal köpüğüyle turuncu olmasına rağmen.. ingiltere de olan bu serisinde de parlak karamel kahve diyor anlamadım.:50:

canım bal köpüğü boyalı saçının üzerine mi 6.41 boyadın? sonuç tam olarak nasıl oldu? altın yansımalar var mıydı? benim de saçım şu an karamel-bakır arası ama çok yoğun turunculuk var. turunculuğun gitmesini, doğal karamel-kumral bir renk almasını istiyorum da...

canım bal köpüğü boyalı saçının üzerine mi 6.41 boyadın? sonuç tam olarak nasıl oldu? altın yansımalar var mıydı? benim de saçım şu an karamel-bakır arası ama çok yoğun turunculuk var. turunculuğun gitmesini, doğal karamel-kumral bir renk almasını istiyorum da...

evet canım 3.cü resimdeki bal köpüğü ile boyanmıs halim ilk resimdekide 6.41 ile boyanmışı. altın yansımalar var tabiki çok hoş bir renk. asla da turunculuk yapmıyor. emin olabilirsin.
bakabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/440462-eski-saclarimi-istiyorum.html

Son düzenleme:
canım emin misin 6.41 olduğuna?

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...e-sonuc-super-badem-kahvesi.html#post18604229

bu postunda gösterdiğin boya 6.30 ama

canım ilk açtığım konu zaten o. 6.30 badem kahvesi ile boyamıştım. sonra bir açık ton olsun diye mahvettim gittim dore ile bal köpüğünü karıştırdım. turuncu oluncada 6.41 fındık kahvesi ile boyadım. durum bu. ben badem rengi olanını istiyorum hala :14: hatta siz orda küllü renge boyarsanız olur demiştiniz.. ama işte sinirimden hep koyu yaptım :14:

Back