Saç Rengi ve Saç Boyama Harika bir seri. Bayıldım renklere !!

altinerpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
438
1
0
İstanbul
Kızlar ben bu seriye aşık oldum. Ama türkiyede satılmıyormuş renkleri ekliyorum. 2.CİYE BAYILDIM NASIL ALABİLİRİM BU BOYAYI?

Eklentiler

• $HCo21_9.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 187
  • $HCo21_5.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 234
  • $HCo21_3.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 214
  • $HCo18_1.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 157
  • $HCo21_33.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 160
  • $HCo21_1.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 234
  • $HCo21_6.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 186
  • $HCo21_14.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 179
  • $HCo21_17.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
3 ve 6,nın renkleri nedir okuyamadım ben ,tam istediğim renkler aslında ikisini karıştırsam süper olur gibi gelio bana??

netten baktığımda alınabilecek yerlerde tesco mağazalrı da var.Tesco kipa mağazalrımı acaba,ben haftasonu bi bakayım.Renkler muhteşem ötesi yaaaaaaa

ben kullandim bile 10dakka icinde olup bitiyor hemde cok kaliteli bir boya acelesi olanlar icin harika bisey

çok güzel bir seriye benziyor. ya ama benim anlamadığım neden bu boyalar Türkiye'ye gelmiyor. Sadece Loreal değil, Palette ve Garnier'in de Türkiye'de olmayan çok güzel serileri var amonyaklı, amonyaksız, 10dk....Getirseler keşke şu serileri

Kutu da çok hoş görünüyo

6.41 loreal fındık kahvesi nette bir topikte gördüm epey kızıl olmuştu...

Tofee üzerine boyanmıştı....

evet bütün renkleri koymadım sarı bakır tonlarıda muhteşem

evet kızıllık olur çünkü 4 numarada bakırlık vardır 1 numara da küllüdür yani yoğun bakır küllü o renk

canım 6.41 fındık kahvesi biliyorum en son ona boyamıştım zaten geçen hafta. koyu olmadı ama kızıllık yapmadı saçım bal köpüğüyle turuncu olmasına rağmen.. ingiltere de olan bu serisinde de parlak karamel kahve diyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…