harika bir parfüm :)

dp ye gidicm haftasonu hafif hoş bi koku arıyorum yazdım bunuda denencekler listesine :1rolleyes:
beğenirim inş.

ya bu donna karan D 12 nasıl birşey ben yarın parfüm alacağım da hafif mi kalıcı mı yoksa ağır ve kalıcı mı?? acil cevap yarın giremiycem bugün saat 9 a kadar acil cevap lütfen!!!

o nasıl bir koku canım tarif eder misin ?bende yarın gidip bir tane alcağım da XD

cnmm hafif ama acaip kalıcı..boynuma sıktıgımda banyodan sonra bile kalıyor düşün artık çok kalıcı:)ben her parfümü kullanamıyorum agır olunca migdem bulanıyor...bu parfüm süperr..kesinlikle almanı tavsiye ediyorum..

sana güveniyorum canım inşallah güzeldir başka önereceğin bir şey var mı?burbery klasik kullanıyorum bunun kokusunu seviyorum buna uygun bir parfüm bayanssulusmile

sana güveniyorum canım inşallah güzeldir başka önereceğin bir şey var mı?burbery klasik kullanıyorum bunun kokusunu seviyorum buna uygun bir parfüm bayanssulusmile

cnm alıp kullandıgında yaz ok merak ettim begenecekmisin..bide belki ilk kokladıgın an begenmiyebilirsin ama 5 dk bekle süper kokuyo..ben ilk kokladıgım anda çok begnmiştim..yıllardır kulllanıyorumm hiç deiştirmek aklıma bile gelmedi:)arkadaşlarım falan kokumdan tanıyolar beniii kalıcı olunca geçtigim yerde iz bırakıyorumda:):)kaydirigubbakcemile3

Millet coşmuş resmen. önerdikleri 50cc lik parfümler 100-150 ytl .. Öğrenci adam alamaz ki bunları. :)

Millet coşmuş resmen. önerdikleri 50cc lik parfümler 100-150 ytl .. Öğrenci adam alamaz ki bunları. :)

sadece öğrenciler değil normal maaşla geçinenlerde alamaz canım kaç kişi o kadar çok para verebilir pahalı parfümlereboshayallersmile

sadece öğrenciler değil normal maaşla geçinenlerde alamaz canım kaç kişi o kadar çok para verebilir pahalı parfümlereboshayallersmile

Haklisiniz, ama ben mesela eBay'den ucuza aliyorum, yari fiyatindan da az para veriyorum.

O sekilde paraya kiyabiliyorsun..

Ayrica indirim yapildigi da oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…