harika bir parfüm :)

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
arkadaşlar ben D&P den parfüm alıyorum donna karan D12 kodu gerçekten o kadar hoş bir kokusu varki ama biraz keskin tabi :):)

yaklaşık 1 yıldır aynı parfümü kullanıyorum hiçte değiştirmeyi düşünmüyorum hatta gittiğim her yerde soruyolar bu parfümün adı ne diye :)

çok güzel parfüm arayanlar için gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :))))))

arkadaşım kokunun içeriği nasıl baharatmı çiçekmi biraz bahsedermısın?

arkadaşım kokunun içeriği nasıl baharatmı çiçekmi biraz bahsedermısın?

yok baharat değil egzotik kokuların karışımı sanırım ama çok hoş :)

internetten araştırıyodum nasıl bir parfüm almalıyım diye tesedüfen bunu buldum :)

hatta titanicte oynayan kadın şimdi aklıma gelmiyor rose yi oynayan kadında bu parfümden kullanıyormuş....

en önemlisi kalıcı bi kokusu var hemen gitmiyor :)

kızlar D12 dkny red delicious ın acık parfümüü..ahududu elma gül kokularının harmonisi diyebiliriz..

bi yerde donna karanla ilgili bunu okumuştum:)

Kadının ışığından esinlenerek yaratılan koku güç ve enerji veriyor... Hayat dolu, şıltılı çekici ve bir okadarda cesur kadınlara hitap ediyor. Kadının gizemini ve saflığını benzersiz biçimde birleştiren parfüm feminen ve dramatik bir görünüme sahip beyaz çiçekli casablanca zambağı, şehvet ve ateş saçan amber özleri içeriyor. Cam parfüm şişesinin tasarımı tasarımı mücevherleri anımsatıyor.

orrjinali kadar hos kokuyomu d&p nin red delicious parfümü? kırmızı elma kokusu cok hosuma gdıyo eger gelıyosa o koku denemek ısterım..

orrjinali kadar hos kokuyomu d&p nin red delicious parfümü? kırmızı elma kokusu cok hosuma gdıyo eger gelıyosa o koku denemek ısterım..

ORJİNALİ NASIL KOIKUYOR BİLMİYORUM YAA AMA BENİM ALDIĞIM DONNA karan çok güzel kokuyor:)

ben çok beğendiğim için 1 yıla yakın bir zamandır değiştirmiyorum :))))))

canım nerden alıyorsun o parfümü bende istanbuldayimda deniyim birde fiyati nedir?

avonun pur blanca sından vazgeçemiyorum şiddetle tavsiye edilirdelikafadulden

evet pur blanca hiç kalıca değil:umursamaz:,cok güzel kokuyor amazemuszemus

pur blanca gerçekten güzel bi koku şuana kadar kullandıkların arasında tek geçerim walla artık hep pur blanca kulanıyorumö süper

beyaz tenliyim ben bana gidermi acaba kokusu

bugün aldım donna karen d12...gerçekten çok hoş bi kokusu var
bende tavsiye ederim ki ben lolita lempicka alıcaktım hafif geldi satıcı bayan d12 yi önerdi
hemen budur işte dedim ve aldımmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…