arkadaşlar ben D&P den parfüm alıyorum donna karan D12 kodu gerçekten o kadar hoş bir kokusu varki ama biraz keskin tabi :):)
yaklaşık 1 yıldır aynı parfümü kullanıyorum hiçte değiştirmeyi düşünmüyorum hatta gittiğim her yerde soruyolar bu parfümün adı ne diye :)
çok güzel parfüm arayanlar için gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :))))))
arkadaşım kokunun içeriği nasıl baharatmı çiçekmi biraz bahsedermısın?
orrjinali kadar hos kokuyomu d&p nin red delicious parfümü? kırmızı elma kokusu cok hosuma gdıyo eger gelıyosa o koku denemek ısterım..
ORJİNALİ NASIL KOIKUYOR BİLMİYORUM YAA AMA BENİM ALDIĞIM DONNA karan çok güzel kokuyor:)
ben çok beğendiğim için 1 yıla yakın bir zamandır değiştirmiyorum :))))))
arkadaşlar ben D&P den parfüm alıyorum donna karan D12 kodu gerçekten o kadar hoş bir kokusu varki ama biraz keskin tabi :):)
yaklaşık 1 yıldır aynı parfümü kullanıyorum hiçte değiştirmeyi düşünmüyorum hatta gittiğim her yerde soruyolar bu parfümün adı ne diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?