Harika bir kadın, harika bir tarz: Rachel Bilson

cok guzel bir kiz gercekten... eskiden OC diye bir dizi vardi hatirlar misiniz.. orda oynuyordu o zaman da cok severdim.. cok dogal bir guzelligi var..duru.. vucuduna gelince spor fln yapmadigini dusunuyorum cunku hic kas yok ve ust bacaklari yagli biraz. ama hic cirkin durmuyor. ayrica kalca kemikleri genis ve aslinda basene megilli bir yapisi var ama zayif oldugu icin pek belli olmuyor. ben bu tip vucudu cok seviyorum. zayif ama kalcalar genis. cok seksi duruyor. giyim tarzi da cok hos..

birsey sorcam; simdi ben bu tarz saci cok seviyorum.. az, uzun ve dipler duz uclara dogru hafif dalgali. sacin seyrekligi neyse de, uclarin kivircik diplerin duz olmasi dogal olabilir mi yoksa uclar icin birsey mi yapiyor? bir de sacinda iki ayri ton var. o acik tonu elde etmek icin napmak lazim?

baya sordum:) insallah yardim edersiniz.
a.s.

krepe balyaj attırıyor renk için:) saç şeklini yakalayabilmek için de fön lazım. ben yaptırmıştım. fönü uçlara kadar çekiyo, sonra dalganın başlamasını istediğin yerden itibaren fırçaya dolayarak fön tutuyo üstüne ve bekletiyo. ben evdeyken de maşa ile çok bekletmeden yapıyorum(sadece uçlarahafif düşünce çok hoş duruyo. )

ben çok anlamam ama görünce bildiklerimi yazayım dedim. umarım yardımcı olmuşumdur.:kedi:

olmaz misin canim?:1hug: tabiki yardimci oldun..acikcasi krepe balyajdan fln hic haberim yoktu..hic boyamadim simdiye kadar sacimi,cahilim o konularda. sacimi o boya kadar hic uzatamiyorum ben malesef. ve sacim cok cabuk uzamasina ragmen. cunku cok fazla sacim var. fazla uzayinca cok cirkin duruyor. ama ustler duz altlar dalgali modele bayiliyorum. su krepe balyaji bir arastiriyim neymis..saclarimi uzatabilirsem de dedigin yontemi denerim. cok saol canim..a.s.

Evet bende bu vücuda sahip kadınları çok beğeniyorum. Kalçaları olmasa çok kötü durur çünkü göğüsleride pek yok çocuk gibi olurdu. Vücudu hakkında gözüme batan pek bişi yok hoş bir vücuda sahip.Belki biraz daha göğüsleri olsaydı daha dişi görünebilirdi.
Saçına gelince saçı doğal olabilir çünkü benimde saçım böyle üstler düz altlar hafif dalgalı. Kalın bir maşayla sadece uçlarını maşalarsan olur bence. Saç tonunu senin evde yapman zor olur bi kuaförden yardım almalısın canım.

ah saclarinin dogal hali boyleyse coook sanslisin:) saclarimin bana gore 2 dezavantaji var ki cogu insana gore cok buyuk avantaj..ama ben sevmiyorum. cok kalin telli ve acayip fazla. cok uzayinca aslan yelesi gibi oluyor. bir turlu soyle goguslerime kadar uzun bir sacin tadini cikartamadim malesef... dedigim gibi cok da cabuk uzar. ama yakismiyor iste..neyse...

evet kizcagizin gogusleri yok ama ona care varyerimseniben... ama kalca kemiklerini genisletemezdi... herseyden ote yuzu cok hos. makyaj guzeli degil. hersey orantili yuzunde. masallah valla ne diyelim

Benim saçlarımda çok fazla ama kalın değil o yüzden pek uğraştırmıyor beni. Ben gene de gür saçı seyrek saça tercih ederim.
Rachel dediğin gibi makyaj güzeli değil. 1 sivilce bile görmüyoruz hiç bir resminde. Bide makyajda bir tarzı var. Hiç bir zaman boyayı abartmıyor, saçma sapan renkler kullanmıyor.

Tamamen zevk meselesi. Ben senin tabirinle yercücelerinden hoşlanıyorum. Leighton Meester a bırak tapmayı beğenmiyorum bile bana çok itici geliyor. Dediğim gibi zevk meselesi.

evet zevk meselesi cnm benim ama racheli güzel bulup leighton'u bulmuyosan şayet bişi diyemicem çünkü leighton kat kat güzeL yüzü ise dünyanın tüm kadınlarına taş çıkartır ztn fiziğide çok hoş. lei = endam + alım + asalet .
bnce leiye haksızlık yapıosun yani bide kıyaslanan rachel bilsoN olunca cok sasırdım hadi sophia bushla filan kıyaslarsın bisi diyemem ama bilmiyorumkismile
rachel vs LEI ilginc yani bilmiyorumkismile
dediğim gibi leightonun güzelliği göreceli deil artık herkes kabul edio .
bi leighton u bi keeley hazell.i zemuszemus

rica ederim, yardımcı olduysam ne mutlu banaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Zevk meselesi dediğimiz bir şeyde niye bu kadar idaalaşıyorsun anlamıyorum. Allah aşkına sanki öyle birinden bahsediyoruz ki dünya leighton diye yıkılıyor.Ben kimseyi kıyaslamadım ilk mesajına bakarsan kıyaslamayı kendi kendine yaptığını görürsün.
Beni de şaşırtan kısa boylu kadınlardan 'yer cücesi' diye bahseden birinin güzellikten hoşluktan haktan söz etmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…