Harika bir kadın, harika bir tarz: Rachel Bilson

Zevk meselesi dediğimiz bir şeyde niye bu kadar idaalaşıyorsun anlamıyorum. Allah aşkına sanki öyle birinden bahsediyoruz ki dünya leighton diye yıkılıyor.Ben kimseyi kıyaslamadım ilk mesajına bakarsan kıyaslamayı kendi kendine yaptığını görürsün.
Beni de şaşırtan kısa boylu kadınlardan 'yer cücesi' diye bahseden birinin güzellikten hoşluktan haktan söz etmesi.

ya cnm bnm sen biraz yanlıs anladın bnm lafım tüm kısa boylu kadınlara değil... yani kısa boylu olup çok güzel olan hatunlarda var bkz: kristen bell , ashley tisdale falan..
ben yüz güzelliğine değer veririm sen beni yanlıs anladın o zmn leide kısa mesela blake lively yanında ama yüzü o kdr güzel ki blakeyi kat kat geride bırakıor !!!
1.80 lik sarısın blake o raddede farkedilmior bile , o zmn fiziği güzel olan megan fox , adriana lima gibilerle kıyaslardım ama direkt leighton dedim. (şayet boyunu posunu yadırgasaydım rachel'N ) neyse bu konu çok uzar gider zevkler ve renkler deyip kapatmak en iyisi sanıyorum herkesin sevdiği kendine sen rachelin tarzını beğenirsin ben leinin .. bu kadar !! ama bn kimseye hakaret etmedim :KK66: kısa boyluysanda şayet üstüne alınma sakın cnm. brz sert bir dille yazmış olabilirim ama amacım hakaret,kasıt falan asla değildi a.s

X