Gebeliğe Hazırlık Hareketsizlik gebeliğe engel mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pawlover

Dengesizim ben deli biri 👾
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
11.554
37.588
548
İstanbul
Selam kızlar,
Acaba hareketsizlik gebeliğe engel mi biliyo musunuz? Masa başı iş yapıyorum. Bi öğlen yemeğe giderken yürüyorum akşam da eve dönerken bi 10 dakika yürüyorum yani günde toplasak 1 saat ancak ayaktayımdır. Bu gebeliğe engel olabilir mi acaba? Kafama takıldı da bilen var mı merak ettim. İşe başladığımdan yana 10 kilo aldım zaten hareketsizlikten ötürü bunlar etken olabilir mi

Kilo rahmide yağlandırıyor. Otururken yatarken rahim şekli değişmiyosa sıkıntı olmaz ama kan değerleri açısından zorlayabilir belki kilo şeker kolestrol hepsini bozuyor

Peki ev isleri yapmiyormusun?oda hatakey sonucta ve ya aksamlari yuruyuse cika bilirsin

Canm bende yıllardır masa başı çalışıyorum. Hatta su anda masa basindayim :)) 2. Denemede hamile kaldm ilkinde ve su an yine 2. Denemede hamileyim

Kesinlikle troid hemogram hepsine baktır adet olunca hormon tahlili mutalaka yaptır genel jinekolojik muayene oldun mu bir sıkıntı var mı? Ne zamandır gebelik düşünüyorsun?
hormonlarıma falan bakıldı. bir yıl oldu prolaktin yüksekliği vardı ama bi kaç aydır o da düzgün. hsg falan çekildi onda da sıkıntı yok benimde aklıma bu hareketsizlik geldi acaba mı diye

Peki ev isleri yapmiyormusun?oda hatakey sonucta ve ya aksamlari yuruyuse cika bilirsin
ev işleri tabiki yapıyorum ama eşimde yardım ettiği için o da öyle çok sürmüyo süpürge cam silme falan eşimde sağolsun. Yürüyüş çok istiyorum ama malesef tekin bi semtte oturmuyorum eşim geç geliyo işten yorgun olmazsa onunla haftada bi iki kez anca çıkabiliyorum

Canm bende yıllardır masa başı çalışıyorum. Hatta su anda masa basindayim :)) 2. Denemede hamile kaldm ilkinde ve su an yine 2. Denemede hamileyim
ay ne güzel ben bi yıldır beklemedeyim gelmiyo kuzucuk. darısı biz bekleyenlere inşallah :) sağlığıyla kucağına alırsın inşallah

Konuyla cok ilgili degil ama kan testleri hemogram falan baktirin yazmis bi arkadas bende demir eksiligi kansizlik cikti acaba bu gebelige engel mi kan ilaci kullamaya basladim yeni

Konuyla cok ilgili degil ama kan testleri hemogram falan baktirin yazmis bi arkadas bende demir eksiligi kansizlik cikti acaba bu gebelige engel mi kan ilaci kullamaya basladim yeni
Bildiğim kadarıyla engel değil ama onları düzenleyip hamile kalman daha sağlıklı. Daha detaylı bilen biri varsa yazar sanırım. Hamilelikte zor oluyo diye biliyorum tamamlamak

Ben doktora gebe kalmak için gitmiştim bi kaç ay önce bana az ye çok hareket et demişti ve de kilo verdikçe hamilelik kolaylaşır demişti bende spora gittim ve verdim kilo hamile kaldım

Benim doktorumda kiloya çok kızar .Bana ilk hamileligimde 12 kilodan fazla alma demişti 11.900 'le tamamladım hamileligimi
Bir arkadaşımda bayağı kilolu 3 doktora gitti hepsi kilo ver tedaviye öyle başka demiş. Oda kilo verip hamile kalmıştı.
Ama tabi şuda var.Amerikada herkes şişman. Onlarda hamile kalıyor doğum yapıyor. Belki rahim çevresi yağlanma durumları vardır ve o yüzden diyorlardir

Aslında kilolu sayılmam 10 kilo aldım evet ama 53üm. 3 4 kilo fazlam var o da etkiler mi ki?

Aaa 53 neki.Boy kaç .Ben 70 kiloydum o dönem o yüzden kızdı doktorum.Gerci şuan fitim diyet yapıp zayifladim ama biliyorum hamile olsam yine yeme diyecek.Kilo doğum sonrası ayağa kalkmakta da sıkıntı oluyor çünkü .
Ama sizin kilo denecek kilonuz yokmuş ki.Sasirdim hakkatten.

158 boyum boyuma göre biraz var ama çok yok sanki. Yada kendimi avutuyorum :) hareket etmediğim için ev işi bile yapınca bel ağrısından duramıyorum da acaba dedim kaslarımı bu kadar zayıflatıyosa bebişe de engel midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…