Önceden zayıftım o yüzden fazla kilom yok 53 kiloyum aslında ama zayıflamalı mıyım sence?doktorun bana dedigi kilo vermelisin cunku adetlerim herseyim etkilendi
Onlara uzun süredir baktırmadım bi baktırayım olmazsaKilo rahmide yağlandırıyor. Otururken yatarken rahim şekli değişmiyosa sıkıntı olmaz ama kan değerleri açısından zorlayabilir belki kilo şeker kolestrol hepsini bozuyor
Kesinlikle troid hemogram hepsine baktır adet olunca hormon tahlili mutalaka yaptır genel jinekolojik muayene oldun mu bir sıkıntı var mı? Ne zamandır gebelik düşünüyorsun?Onlara uzun süredir baktırmadım bi baktırayım olmazsa
Peki ev isleri yapmiyormusun?oda hatakey sonucta ve ya aksamlari yuruyuse cika bilirsinSelam kızlar,
Acaba hareketsizlik gebeliğe engel mi biliyo musunuz? Masa başı iş yapıyorum. Bi öğlen yemeğe giderken yürüyorum akşam da eve dönerken bi 10 dakika yürüyorum yani günde toplasak 1 saat ancak ayaktayımdır. Bu gebeliğe engel olabilir mi acaba? Kafama takıldı da bilen var mı merak ettim. İşe başladığımdan yana 10 kilo aldım zaten hareketsizlikten ötürü bunlar etken olabilir mi
Canm bende yıllardır masa başı çalışıyorum. Hatta su anda masa basindayim :)) 2. Denemede hamile kaldm ilkinde ve su an yine 2. Denemede hamileyimSelam kızlar,
Acaba hareketsizlik gebeliğe engel mi biliyo musunuz? Masa başı iş yapıyorum. Bi öğlen yemeğe giderken yürüyorum akşam da eve dönerken bi 10 dakika yürüyorum yani günde toplasak 1 saat ancak ayaktayımdır. Bu gebeliğe engel olabilir mi acaba? Kafama takıldı da bilen var mı merak ettim. İşe başladığımdan yana 10 kilo aldım zaten hareketsizlikten ötürü bunlar etken olabilir mi
hormonlarıma falan bakıldı. bir yıl oldu prolaktin yüksekliği vardı ama bi kaç aydır o da düzgün. hsg falan çekildi onda da sıkıntı yok benimde aklıma bu hareketsizlik geldi acaba mı diyeKesinlikle troid hemogram hepsine baktır adet olunca hormon tahlili mutalaka yaptır genel jinekolojik muayene oldun mu bir sıkıntı var mı? Ne zamandır gebelik düşünüyorsun?
ev işleri tabiki yapıyorum ama eşimde yardım ettiği için o da öyle çok sürmüyo süpürge cam silme falan eşimde sağolsun. Yürüyüş çok istiyorum ama malesef tekin bi semtte oturmuyorumPeki ev isleri yapmiyormusun?oda hatakey sonucta ve ya aksamlari yuruyuse cika bilirsin
ay ne güzel ben bi yıldır beklemedeyim gelmiyo kuzucuk. darısı biz bekleyenlere inşallah :) sağlığıyla kucağına alırsın inşallahCanm bende yıllardır masa başı çalışıyorum. Hatta su anda masa basindayim :)) 2. Denemede hamile kaldm ilkinde ve su an yine 2. Denemede hamileyim
Önceden zayıftım o yüzden fazla kilom yok 53 kiloyum aslında ama zayıflamalı mıyım sence?
Bildiğim kadarıyla engel değil ama onları düzenleyip hamile kalman daha sağlıklı. Daha detaylı bilen biri varsa yazar sanırım. Hamilelikte zor oluyo diye biliyorum tamamlamakKonuyla cok ilgili degil ama kan testleri hemogram falan baktirin yazmis bi arkadas bende demir eksiligi kansizlik cikti acaba bu gebelige engel mi kan ilaci kullamaya basladim yeni
158 boyum boyuma göre biraz var ama çok yok sanki. Yada kendimi avutuyorum :) hareket etmediğim için ev işi bile yapınca bel ağrısından duramıyorum da acaba dedim kaslarımı bu kadar zayıflatıyosa bebişe de engel midirAaa 53 neki.Boy kaç .Ben 70 kiloydum o dönem o yüzden kızdı doktorum.Gerci şuan fitim diyet yapıp zayifladim ama biliyorum hamile olsam yine yeme diyecek.Kilo doğum sonrası ayağa kalkmakta da sıkıntı oluyor çünkü .
Ama sizin kilo denecek kilonuz yokmuş ki.Sasirdim hakkatten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?