• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi hareketlilik ve sayıda problem olmayıp morfoloji düşük olan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teolog5525

Rabbim emanetin sana emanet...
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
1.005
488
88
Arkadaşlar sperm testinde hareketlilik ve sayıda problem olmayıp morfoloji düşük olup hamile kalma olasılığı nedir biliyormusunuz bazı doktorlar sorun teşkil etmez derken bazıları direk aşılama yada tüp bebek diyor

Arkadaşlar sperm testinde hareketlilik ve sayıda problem olmayıp morfoloji düşük olup hamile kalma olasılığı nedir biliyormusunuz bazı doktorlar sorun teşkil etmez derken bazıları direk aşılama yada tüp bebek diyor
canım bebeğinle çok sağlıklı günler gör İNŞALLAH ALLAHIM bizede nasib etsin. eşinin sperm sayısı haraketi morfolojisi kaçtı canım yumurta takibinin kaçıncı ayında hamile kaldın

canım bebeğinle çok sağlıklı günler gör İNŞALLAH ALLAHIM bizede nasib etsin. eşinin sperm sayısı haraketi morfolojisi kaçtı canım yumurta takibinin kaçıncı ayında hamile kaldın
Canim rabbim tez zamanda sizede nasip etsin eşimin morfoloji 1di sayı 19 milyon hareketlilik % 50 idi benim yumurta takibinin 2 . Ayi idi ama ben şuna inanıyorum ki tamamen kafa rahatlığı çünkü ben tüp bebek merkezi araştırıyordum olmayacak diye hiç stres yapmadım birde çok afedersin kalçamın altına yastık koydum yarım saat ayaklarımı karnıma doğru çekerek bekledim taktiri ilahi gerçekten rabbim kimselere aratmasın

Amin canım en kisa zamanda rabbim sizede tattırsın
Gerçi sen biraz medikal destek almışsın, ben 5 aydır deniyorum ve doktorum tüm ısrarlarıma rağmen 1 yıl olmadan yardımcı üreme ile ilgili destek işlem yapmak istemiyor oysa ben hiç beklemek istemiyorum ama :110:
Seni sıkmıyorsam eşindeki morfoloji sebebiyle mi klomen + iğne prosedürüne başlandı acaba, öyle ise bende eşimin test sonucunu götürüp bir destek tedavi isteme konusunda ısrar etsem :oops:

Kafa rahatlığı kesinlikle .Ben ilk oğluma artık tupbebek yapıcaz dediğim ve o ay hiç üzülüp düşünmemiştim ki geldi.ik8ncisi de ilk oğlum 9 aylıkken geldi.bizdede morfoloji 2 idi.varikosel ameliyatı olmuştu eşim. Bence bebek olayı psikolojik.siz engelleri kaldırın gerisini çok düşünmeyin. Çünkü taktikca gelmio bu sipalar

Kafa rahatlığı kesinlikle .Ben ilk oğluma artık tupbebek yapıcaz dediğim ve o ay hiç üzülüp düşünmemiştim ki geldi.ik8ncisi de ilk oğlum 9 aylıkken geldi.bizdede morfoloji 2 idi.varikosel ameliyatı olmuştu eşim. Bence bebek olayı psikolojik.siz engelleri kaldırın gerisini çok düşünmeyin. Çünkü taktikca gelmio bu sipalar
Evet herkes aynı şeyi söylüyor :KK51:ama kafa rahatlığı nasıl olacak onu bilmiyorum ki, 5 aydır gündemim bebek oldu :KK43:

Back