italimcim inan beni cok duygulandirdinsenağlama
Size burada yasadigimiz bir olayi anlatmak istiyorum
gecen yil dünya kupasi maclarinda biz kazaninca bizler ellerimizde bayraklarla sokaklara ciktik o coskuyu görmeniz gerekirdi polisler hayretle seyrettiler bizlerin sevinc gösterimizi isvicre sokaklari gece yarisina kadar ay yildizli bayraklar araba kornalari sevinc cigliklari hatta göz yaslari ile costu müdahale etmediler.
maclar sirasinda katilan her ülkeye ayit bayraklar kiyafetler vs. satiliyordu birgün gezerken bayrakli kapi önü icin paspaslar satiliyodu ben görünce sok oldum hic bayraktan paspas plurmu bizler icin bayrak kutsaldir diye söylenerek bir göz attim Türk bayraklisi yok merak edip satici elemana sordum neden Türk bayraklisi yok diye eleman bana vardi ama Türkler cok tepki gösterdiler geri göndermek zorunda kaldik dedi iste biz buyuz bizler bayragimizi asla paspas yapmayiz bizim bayragimiz göklerde dalgalanmak icindir:hooray:
paylasimin muhtesem emegine yüregine saglikkaydirigubbakcemile3a.s.
gecen yil dünya kupasi maclarinda biz kazaninca bizler ellerimizde bayraklarla sokaklara ciktik o coskuyu görmeniz gerekirdi polisler hayretle seyrettiler bizlerin sevinc gösterimizi isvicre sokaklari gece yarisina kadar ay yildizli bayraklar araba kornalari sevinc cigliklari hatta göz yaslari ile costu müdahale etmediler.
maclar sirasinda katilan her ülkeye ayit bayraklar kiyafetler vs. satiliyordu birgün gezerken bayrakli kapi önü icin paspaslar satiliyodu ben görünce sok oldum hic bayraktan paspas plurmu bizler icin bayrak kutsaldir diye söylenerek bir göz attim Türk bayraklisi yok merak edip satici elemana sordum neden Türk bayraklisi yok diye eleman bana vardi ama Türkler cok tepki gösterdiler geri göndermek zorunda kaldik dedi iste biz buyuz bizler bayragimizi asla paspas yapmayiz bizim bayragimiz göklerde dalgalanmak icindir:hooray:
şuan gözyaşlarımı tutamıyorum güllerdiyarı.bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.
Bizim bayrağımız özeldir,vatanımızı korumak için,savaşan şehit memetciklerimizin kanlarından oluşmuştur.............Ne mutlu TÜRKüm diyene.............
canim benim ne güze yazmissin:asigim: bayragimiz bizim gururumuzdur:asigim:kaydirigubbakcemile3yengosum pirlantam cok duygulandirdin beni bu yazdiklarin gecen yil ben türkiyedeyken yasanmisdi sanirim tüylerim diken diken oldu okurken ama bir kez daha gurur duydum türklerimizle helki bayragimizla o essiz benzersiz o göklerde dalgalandikca gururumuza gurur katilacak NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?