- 14 Mayıs 2013
- 329
- 32
Benim yaklaşık 10 koca santime ihtiyacım var 90 için
Iste benimde 15 falan daha vahim durumda olanlar da var yanii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yaklaşık 10 koca santime ihtiyacım var 90 için
aynen canım benim de omuzlarım geniş ve göğüs kafesim de geniş, hani küçük olsa belki bu boyutuyla bir nebzede olsa iyi durak ama böyle küçük duruyor doğal olarak :)
Hatta yeks,blekberi bu konu için gayet ilgililerdi bu bir davet mesajıdır :))
Hatta yeks,blekberi bu konu için gayet ilgililerdi bu bir davet mesajıdır :))
Iste benimde 15 falan daha vahim durumda olanlar da var yanii
hoşgeldin maratona damlan
Selaam kızlar. Yeni üye olduğum, göğüslerim için araştırma yaparken buraya üye olmaya karar verdimm 18 yaşındayım, 75 takıyorum. bu sene çok takıntı yaptım bu göğüslerimin boyutlarını artık büyümesinii istiyorumm. Çemen otu tohumunu okudum bi yerde onu kullanmaya karar verdim faydalı olabileceğine inanıyorum kullanan faydasını gören varsa beni de bilgilendirsin öpüyorummm
Çörektotu yağıyla masaj- Kıl yapıyor
Haplar- Kalıcı değil ve zararlı
Östrojen fazlası kist, azı 0 göğüs.
Tibetin hareketleri var 5 tane o da fısss
Bende tek işe yarayan masaj oldu oda 2 senede anca
bi de omuzlar geniş olmasa süper olacak da arası ayrık iri ama boydan dolayı küçük duran garip bir şey olmuş benimkiler Daha çok büyütmek lazımmm
Canım östrojenin aşırısı zarar ama biz aşırı almıyoruz zaten senin cm olarak kaç cm büyüdü? Ne ile masaj yaptın?
Selaam kızlar. Yeni üye olduğum, göğüslerim için araştırma yaparken buraya üye olmaya karar verdimm 18 yaşındayım, 75 takıyorum. bu sene çok takıntı yaptım bu göğüslerimin boyutlarını artık büyümesinii istiyorumm. Çemen otu tohumunu okudum bi yerde onu kullanmaya karar verdim faydalı olabileceğine inanıyorum kullanan faydasını gören varsa beni de bilgilendirsin öpüyorummm
canım su olayı bi daha anlatsanız ne formülü nasıl yapıcaz ben yeniyim daha eskileri bilmiyorum sunları bi buyutelim bee
Carpediem , anlamadım kiben bunu hiihihihiii
kızlar çok umut vermek istemiyorum ama şöyle bi durum var; jillian michaels'in 30 day shred'ini geçen sene yapmıştım, bu sene de başlayalı 15 gün filan oldu ve iki senedir her yaptığımda göğüslerimin dolgunlaştığını düşünüyorum. şu anda tam emin olamıyorum regl öncesi dönemde olduğum için ama bi fark olduğunu düşünüyorum. malum birçok yerde göğüs kaslarını çalıştırmanın alttan destek olarak göğüsü büyüttüğü söyleniyo ve göğsümden yukarı doğru da hafif bi şişme var:) umarım gerçektir:)