Hareket

Az bir peçete kirlencek şekilde damla damla
Yerlesme kanamasi olma ihtimali cok yuksek reglidem ayiran ozellik rengi acik veya kahve olmasi ve regliden cok kisa sureli az miktarda olmasi yerkesme kanamasi rengi diye arastirma yaparsan anlarsin ne demek istedigimi hakkinda hayirlisi olsun test yaptigin zaman paylasirsan sevinirim:))

Evet araştırdım aklımı karıştıran. Da regl gibi olmaması zaten şuan bile bir peçetenin orta kısmında var leke okadar gelmiş hakkımda hayırlısı yazacağım burdan bakalım bi kaç gün daha geçsin

Benimde sizin gibi oldu daha bekliyorum bakalim pazartesiye kadar hastalanmazsam hastaneye gideceğim

Benimde sizin gibi oldu daha bekliyorum bakalim pazartesiye kadar hastalanmazsam hastaneye gideceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah şuan belim ağrıyo inceden kasıklarda ağrı sabah gelmişti şuan 1 2damla kadar var

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah şuan belim ağrıyo inceden kasıklarda ağrı sabah gelmişti şuan 1 2damla kadar var
Canm bnde kan lekesi yok işte sadece kahverengimsi kremsi leke geldi bir iki damla o kadar

Bakalım iki gün daha beklim diyorum kahverengi leke sürcekmi arkası kırmızı mı gelecek

Bugün test yaptım negatif çıktı hayırlısı olsun hakkımda ama neden 3 4gün leke tarzı adet gördüm anlamadm bugün 43.gündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…