Hareket

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Iyi aksamlar kizlar size bi sorum var belkide coookk erken olmama ihtimali olabilir ama yinede sizinle paylasip fikir almak istedim ovulasyon gunlerimi degerlendrdim gun asiri sekilde reglime 10gun var ve ozellikle sabahlari belimde agri ve bikac gundurde karnimda kasik bolgemde rahmime yakin yerlerde ufak ufak hareketlenme ve kasilmalar hissediyorum sizce bu yerlesme sureci olabilirmi yada pskolojikmidir bu durum

Mesing Merhaba,
Bı kaç zamandır burda yazılarını görüyorum , geçen ayını da hatırlıyorum sanırım batlarimiz yakın diye. Ama öncelikle sakin ol. İnan seni çok telaşlı goruyorum. Benim de bazen belirti gibi şeyler oluyor ama güzel bir teslimiyetle emin ol ben elimden geleni yapıp Allah'a bırakıyorum. Hamile kalmaya çalışıyoruz elbet vücudumuzun ve organlarımız alışmaya çalışacak kipirdanmalar kasılmalar kasik ağrıları vs hep olacak ta ki çift çizgiyi görene kadar. Sakin ol. İnşallah hayırlısıyla olacak. Benim de bata 10 gün var burdan takip ederiz. Sağlıcakla kal, inşallah tutunur bize bebisler bu ay

Canm en son ilişki ne zaman oldu

Aslinda cokta telasli degilimde sanirim gebelik dusundugumden beri vucudumdaki degisimlere ypruyorum cozmeye calisiyorum diyelim insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun tesekkur ederim:)

Oo yok o zaman gebalik belirtisi.değildir o.. olacaksa bile sperm.daha.yoldadr yumurtaya ulaxmamıştr ki döllesin sonra rahme yerleşip.belirte versin.. enaz 1.hafta 10 gün daha beklemelisin

Oo yok o zaman gebalik belirtisi.değildir o.. olacaksa bile sperm.daha.yoldadr yumurtaya ulaxmamıştr ki döllesin sonra rahme yerleşip.belirte versin.. enaz 1.hafta 10 gün daha beklemelisin
Diger onceki gunlerde var 15gun onceye dayanan ama

Diger onceki gunlerde var 15gun onceye dayanan ama
Yani inşaALLAH hamilesindir.. Ama yumurtlamana denk gelen önemli olan o ne zamandı onu çözmen daha çok yardmcı olur sana

Canım bı erken gebelik testi al bence cuma günü. Benim de bata bugün 9 gün var. Cumaya erken gebelik testi yapmayı planliyorum. Bende de seninki gibi belirtiler var ama kafamdan atmaya çalışıyorum stres olup etkilemesin diye. Bu arada yine de ilişkiye devam ediym diyorum da kararsızım

Aslinda erken gebelik testinide kullanmak istemiyorum yanilma paylari olurmu bilmm ama gunu gecmesi en sagliklisi bence hayirlisi olsun hakkimizdaa diyelim

Rabbim tez zamanda nasip etsin benimde üç gündür lekelenme şeklim var 38günüm adetimin geçen ay 42de adet gördüm bu ayda bu şekil bir lemelenmem var yerleşme kanaması olabilirmi acaba kasıklarda ara ara ağrım var ha geldi gelecek diyorum regl ama bi türlü yok sadece kahverengi

Olabilir miktari azmi 2 3 saatlikmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…