kıyaslama yaptıgımız konu unıversite duzeylerı degil harc usretlerinin adaletsizligi idi sanırım yıne anlasılamadım ben bolumumden ve okudugum unıden son derece memnunum bu bilinçle burdayım zatenYanlızca ilk 3 sayfayı okudum.Tartıştığınız konuyu bilmiyorum.yanlızca o mesajınızı baz aldım.
Ama şöyle düşünün sizde.Örneğin Ankara hukuk ikinci öğretimi tutan puanınızla Selçuk üniversitesi Hukuk ta 1. öğretim okuyabilirsiniz.Peki mezun olduğunuzda da aynı kategoride olacakmısınız.Mezun olduğunuzda siz Ankara Hukuk mezunusunuz ve pek çok hukuk mezununun da önündesiniz.
Dolayısıyla bu ayrıcalık size tanındığına göre bunun bedelini ödemek çokta zor gelmemeli.
ikinci öğretimin açılış nedeni, gündüz çalışmak isteyen öğrencilerin olmasıdır.zaten yıllardır gündüz çalışan gece okula giden ve zorla para biriktiren öğrencileri ve velileri soyup soğana çevirdi devlet.ikinci öğretim ya da birinci öğretim farketmez.devletin okulundan para alınmamalı.anayasamızda sosyal bir hukuk devleti yazıyor.bu da sağlık,eğitim gibi kurumların ücretsiz olması demektir.devletin senelerce yaptığı hatayı öğrencilere mal etmek ve onlara saldırmak ancak talihsizlik olur.
ikinci öğretimin açılış nedeni, gündüz çalışmak isteyen öğrencilerin olmasıdır.zaten yıllardır gündüz çalışan gece okula giden ve zorla para biriktiren öğrencileri ve velileri soyup soğana çevirdi devlet.ikinci öğretim ya da birinci öğretim farketmez.devletin okulundan para alınmamalı.anayasamızda sosyal bir hukuk devleti yazıyor.bu da sağlık,eğitim gibi kurumların ücretsiz olması demektir.devletin senelerce yaptığı hatayı öğrencilere mal etmek ve onlara saldırmak ancak talihsizlik olur.
Kızlar lütfen daha fazla tartışmaya devam ederseniz konuyu yorumlara kapattırmak zorunda kalıcam.Arkadaşlarında dediği gibi bu konu KK'da çözülecek birşey değil.Lütfen tatsızlık olmasın.
ikinci öğretimin açılış nedeni, gündüz çalışmak isteyen öğrencilerin olmasıdır.QUOTE]
İkinci öğretim ,pek düşündüğün gibi değil aslında .Bizim 15:00 başlayan dersimiz bile vardıçalışan kesim nasıl girebilir ki o derslere.
yok cnm sanırım hepsi kalkmadı bir kısmı devlet tarafından ödenecek sadece benim anladığım bu artık kayıt yaptıracağımız zaman gerçeği öğrencezBütün topik boyunca kavga okudumgirmeyin kızlar birbirinize haliyle yapılan haksızlık! nedeniyle sinirler gergin ama yapıcak bişi yok kavga ederek çözülmez hiç bişi gönül isterdi ki herkes parasız okusun ama her işi yaptıkları gibi bu işi de yarım yaptılar... Bu arada aöflerin bütün ücret mi kalmış bilen var mı ?
kızlar peki katkı kredisi alanlar ne olacak bir bilginiz var mı??Ben mesela 5 yıllık bir bölümün şuan 5. senesindeyim. Şimdiye kadar 4 sene boyunca hep harç yatırdım. Bir de bülent arınç konuşmasında 2011-2012 eğitim dönemini söylüyor o zaman geçen seneki ücretler de geri mi ödenecek demek oluyor bu?? Bir arkadaşım katkı kredisi alanlar asla ödemezler o parayı da mecbur iptal etmek zorunda kalacaklar imzaladıkları senetleri iptal etmek zorunda kalacak hükümet diye bir düşüncede bulundu. çok afedersin dedim ben de biz 4 senedir salak gibi niye ödedik o zaman o kadar harç parası ya onlar da öderler senetlerini katkı kredisi alanlar ya da bizim paramızı da geri versinler, böyle saçmalık mı olur? Bilgisi olan arkadaşlarım lütfen cevap verirseniz çok sevirinim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?