ya sen çocuk musun şuan hakıkaten gülüyorum sana yazık
hıc bır kelımem tukenmez guzelım. her turlu tartısırım burada sevıyelıce!!! aynen dogru ne anlatırsan anlat bos
puan biraz düşük diye fahiş fiyatlar ödemek zorundamıyız ? nasıl bir adalet düşünceniz var sizin? "pis gerizekalılar paşa paşa ödeyin paranızı çalışsaydınız ahahahah". ne bu ya ? ailem zaten zengin değil şimdi de bir sürü para verecek neden ? çünkü ben gerizekalım birinci öğretim kazanamadım. bu düşüncede olanlar ne kadar da kibirlisiniz!
bu ne saçma cevap ozaman sizde başbakanlığa milli eğitim bakanlığına çıkın burda para ödüyoruz diye dert yanacağınıza
siz neyi tartışmaya geldiniz buraya seviyelice(!) . onu bilelim de ona göre tartışalım.
.
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sana yazık asıl terbiyeli konuş yazık falan kavgaya çevirme haddini bil
burada neyın tartısıldıgının farkında degılsen neden bana cevap yazyorsun ?
tartışmaya gelmişsiniz ya hodri meydan diyorum. bilmediğim şeye yorum yapmayayım diyorum o yüzden de öğrenmek istedim sakıncası mı vardı?
fesuphanallah yaa mahalle kavgasına mı geldın ya pess . bılmıyorsan yorumları okuman yeterlı. neyse daha fazla cevap yazma geregı duymuyorum ama alıntı yapılırsa cevap hakkım dogacaktır
yanı bızım kadar bencıl ve düşüncesız bı mıllet varmıdır gercekten bılemıyorum!bırıncı ogretımlerın harc paraları kalktı bunu ıkıncı ogretımlerınde ıstemesı kadar dogal bısey yok ama bırıncı ogretım okuyan arkadaslar ıkıncı ogretım okuyanlara destek olacakları yerde sızde kazansaydınız bız daha zekıyız üç puan bes puan bunların hesabını yapıyor yapmayın lutfen ya nekadar kotu bı durum belkı bugun sız bırıncı ogretım okuyosunuz ama yarın bıgun sızın cocugunuz ıkıncı ogretım okuycak ve sız harc parasını odemekte zorlancaksınız lutfen ne oldum degıl ne olucam dıyınayrıca ısteyen muhendıslık okur ısteyen tıp okur ısteyen ıkı yıllık bı bolum okur yazmıssınız yok ben bu sıralamada gırdım yok ben şu puanla gırdım bu konusmaların yerı burası dııl lutfen yapmayın tartıştıgınız seyler hıc hos degıl
buraya mahalle kavgasına gelir gibi gelen sizsiniz. burda gayet seviyelice konuşulurken bi anda gelip küçümser tavırla cevap vermeye başladınız bunun farkında değilsiniz sanırım. bende onca şeyi susmak için yazdım ama alıntı yaparak kelimelerinizin bitmediğini söylediniz. uzatma gereği duyanda sizdiniz.
İkinci öğretimler gece okuyarak bunun karşılıgını oduyolar zaten ekstradan bi ayrım yapılmasına gerek yoktu diye dusunuyorum .eğitim herkesin hakkıdır herkes biyerlere gelebilmek için çaba sarfediyo.karşılığı bu olmamalı bence.duyarlı bi nesil istiyoruz bencil değil..
Bu cümleniz çok anlamsız olmuş malesef.
Siz aynı üniversitenin 1. öğretiminde okuyan öğrencilerinden daha düşük puan almanıza rağmen o üniversitenin diplomasını alma hakkına sahipsiniz.Daha büyük ayrıcalık mı var?Mezun olduğunuzda o diplomada yazan üniversite adı size kapıları açacak veya kapatacak olan.
Gece okuyarak edindiğiniz ayrıcalık sadece sizin fedakarlıklarınızla!!!!! olmuyor.Size ders veren öğretim üyelerinin gece 10 a kadar ders verdiklerini unutmayın.Sizin okula girdiğiniz saatte bitiyor bizim mesaimiz.Sizleri eğitmek için fazladan bir mesai parası verilecekse tabiiki bunuda devlet ödememeli.
benım butun mesajlarımı okuyacak zamanınız yoktu sanırım ona baglıyorum bu girişinizi.ben fark olsun ama makul bi fark olusn derdindeyim .bn basarısız ve on doum bostan yan gel oglum osman mantıgında biri degilim.ama burda agzı olan konusuyo biz sizden iyiyiz falan cocukların tabiridir bu tavırlar.benım yakındıgım nokta buydu
milli eğitim bakanlığına başbakalığa çıkın biz ödemek istemiyoruz deyin dertlerinizi ona anlatın. burda ucuz tartışmalara gittikçe terbiyesiz konuşmalara girmeyin. bu konunun kapatılamsını rica ediyorum
Yanlızca ilk 3 sayfayı okudum.Tartıştığınız konuyu bilmiyorum.yanlızca o mesajınızı baz aldım.
Ama şöyle düşünün sizde.Örneğin Ankara hukuk ikinci öğretimi tutan puanınızla Selçuk üniversitesi Hukuk ta 1. öğretim okuyabilirsiniz.Peki mezun olduğunuzda da aynı kategoride olacakmısınız.Mezun olduğunuzda siz Ankara Hukuk mezunusunuz ve pek çok hukuk mezununun da önündesiniz.
Dolayısıyla bu ayrıcalık size tanındığına göre bunun bedelini ödemek çokta zor gelmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?