açık öğretimleri açıkla ozamanpara farkı olmuycakta ne farkı olcak arkadaşım mantıklı düşün siz o binlerce kişiyi ek para öderek geçiceksiniz yoksa 2 3 net dediğin adı üstünde 1000lerce kişi oytnamış. 1 kişi geride olsan yine yazılamazsın o bölüme ne bini. bizede yazık hakkımızı yiyemezsiniz prosedür böyle ve siz bunu bilerek yazdınız mecbur da ödüyceksiniz
biz bunun farkındaydık da siz değil miydiniz harç ödeyeceğinizin. Kaldırıldı diye bu kadar rahatsınız tabi ki. sen 400 ödüyordun biz 1500 şimdi sen ondan kurtuldun bize hala aynı arada dağ gibi fark kaldı. biz tamamen ödemeyelim demiyoruz indirim istiyoruz ki bu kadar fark tabi ki haksızlık oluyor[/QUOT
bizden alınan para haksız ve gereksizdi. sizinki ek para ödeyerek 1000lerce kişi önüne geçip aynı mesleği olduğunuz için çok mantıklıydı.devlette mantıklı olanı yaptı uyanıklıklık yapmaya çalışmayın yoksa 1000 lerce kişinin hakkını yemiş olursunuz çünkü siz aslında o mesleği kazancak düzeyde değildiniz
biz bunun farkındaydık da siz değil miydiniz harç ödeyeceğinizin. Kaldırıldı diye bu kadar rahatsınız tabi ki. sen 400 ödüyordun biz 1500 şimdi sen ondan kurtuldun bize hala aynı arada dağ gibi fark kaldı. biz tamamen ödemeyelim demiyoruz indirim istiyoruz ki bu kadar fark tabi ki haksızlık oluyor[/QUOT
bizden alınan para haksız ve gereksizdi. sizinki ek para ödeyerek 1000lerce kişi önüne geçip aynı mesleği olduğunuz için çok mantıklıydı.devlette mantıklı olanı yaptı uyanıklıklık yapmaya çalışmayın yoksa 1000 lerce kişinin hakkını yemiş olursunuz çünkü siz aslında o mesleği kazancak düzeyde değildiniz
biz bunun farkındaydık da siz değil miydiniz harç ödeyeceğinizin. Kaldırıldı diye bu kadar rahatsınız tabi ki. sen 400 ödüyordun biz 1500 şimdi sen ondan kurtuldun bize hala aynı arada dağ gibi fark kaldı. biz tamamen ödemeyelim demiyoruz indirim istiyoruz ki bu kadar fark tabi ki haksızlık oluyor
BİDE BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM. İKİNCİ ÖĞRETİM TANIDIKLARIM VAR ÇOK. VE BİZİM BÖLÜMDELER. HANİ DİYOSUNUZ YA DERECEYLE GİRDİK FALAN DİYE. TAMAM GİRDİNİZ. MESELA BİZİM OKULUN %10LUK DİLİMİ VAR GERÇİ BÜTÜN OKULLARDA VARDIR AMA BEN ŞAHİT OLDUĞUM ŞEYİ YAZMAK İSTEDİM. GAMZECİM SENDE ÇOK İYİ BİLİRSİN. ÇOK ÇALIŞIYOSAN GİRERSİN ONLUK DİLİME.BİRİNCİ ÖĞRETİM PARASI VERİRSİN. BU KADAR BASİT. BU SENE DE NE OLUR ONLUK DİLİME GİRERSİN BİRİNCİ ÖĞRETİM PARASI VERİRSİN yani ödediğin parayı da geri alırsın. çalışanla çalışmayan arasındaki fark burda da açıkça belli. hala neyi tartışıyoruz biz.
açık öğretimleri açıkla ozaman
sana örnek vereyim ingilizce öğretmenliğinin açık öğretim şansı var tek farkları açıktan okuyanların fazlaca harç vermesiydi.. ama devlet bu farkı kaldırdı şimdi iki tarafta aynı.. benimki gibi 2 3 netle değil hemde onlar arasındaki fark
haksızlık mıydı. nasıl bi düşünce yapısındasınız siz eğitimi parasız göreceksiniz sizin kullandığınız herşeyin parası bizim verdiğmiz harçlar sayesinde oluyor. ayrıca o mesleği kazanabilecek düzeydeyiz yanıldın. birçok üniversitenin birinci öğretimine ilk sırada yerleşebilecek düzeydeyiz ama kalite farkı diye birşey var.biz bunun farkındaydık da siz değil miydiniz harç ödeyeceğinizin. Kaldırıldı diye bu kadar rahatsınız tabi ki. sen 400 ödüyordun biz 1500 şimdi sen ondan kurtuldun bize hala aynı arada dağ gibi fark kaldı. biz tamamen ödemeyelim demiyoruz indirim istiyoruz ki bu kadar fark tabi ki haksızlık oluyor[/QUOT
kendi çalışmalarıyla filan değil onlar da haftada 3 gün okula geliyorlar aynı hocalardan ders alıyorlar ! sen bahsettiğim şeyi araştır istersen..açıköğretim kendi çalışmalarıyla okuyo okul yok öğretmen yok daha ne farkı olcak ama senin para farkınıda kaldırsalar biz enayi oluyoruz uyanık arkadaşım çünkü hiç bir farkımız kalmıyor
haksızlık mıydı. nasıl bi düşünce yapısındasınız siz eğitimi parasız göreceksiniz sizin kullandığınız herşeyin parası bizim verdiğmiz harçlar sayesinde oluyor. ayrıca o mesleği kazanabilecek düzeydeyiz yanıldın. birçok üniversitenin birinci öğretimine ilk sırada yerleşebilecek düzeydeyiz ama kalite farkı diye birşey var.
bir çok üniversiteye girip birinci öğretim okusaydınız ozaman. ben aynı üniversitenin aynı bölümünğn birinci öğretim ve ikinci öğretimi kıyaslıyorum. benim bölümümün ikinci öğretimini okuyan öğrenci benle aynı düzeyde değilki benim gibi birinci öğretim okuyamamış. dediğin inanlmaz mantıksız özel üniversitede burslu okuyan öğrencinin parasını öteki paralı okuyanlar ödüyor haksızlık ozaman. o öğrenci ötekilerin binlerce kişi önüne geçmiş başarısını göstermiş senle aynı kefede olmuycak. eğer bir yöentmelik varsa parayla başarılı kişiyle aynı yerde olabiliyorsanız hiç itirazsız o parayı ödeyeceksiz!
haksızlık mıydı. nasıl bi düşünce yapısındasınız siz eğitimi parasız göreceksiniz sizin kullandığınız herşeyin parası bizim verdiğmiz harçlar sayesinde oluyor. ayrıca o mesleği kazanabilecek düzeydeyiz yanıldın. birçok üniversitenin birinci öğretimine ilk sırada yerleşebilecek düzeydeyiz ama kalite farkı diye birşey var.
sanki sizler o kadar farklısınız ki üniversiteler kapınızda yattı bızee gelıın diye.bu farkı niye bu kadar gozunuzde buyutuyosunuzkı ben farklıyım da şöyle de böylede.sizin yaptıgınız kucumsemek baska bisey degil özel ünilerden farkımız olsun falan filan.kimse harc yuzunden ıstedigi bolumu okumaktan mahrum bırakılamaz kı.para farkı bıraz mantıklı olmalı.herkes vermelı para sizde vermelısınız ama aramızda 5 kat fark olmasıda sacmalıktı şuan sacmalığın dibine vuruldugu andır.
bir çok üniversiteye girip birinci öğretim okusaydınız ozaman. ben aynı üniversitenin aynı bölümünğn birinci öğretim ve ikinci öğretimi kıyaslıyorum. benim bölümümün ikinci öğretimini okuyan öğrenci benle aynı düzeyde değilki benim gibi birinci öğretim okuyamamış. dediğin inanlmaz mantıksız özel üniversitede burslu okuyan öğrencinin parasını öteki paralı okuyanlar ödüyor haksızlık ozaman. o öğrenci ötekilerin binlerce kişi önüne geçmiş başarısını göstermiş senle aynı kefede olmuycak. eğer bir yöentmelik varsa parayla başarılı kişiyle aynı yerde olabiliyorsanız hiç itirazsız o parayı ödeyeceksiz!
o adam ikinci öğretimdeyse sistemin suçu onun değil. İkinci öğretimlerin başarısının birinci öğretimlerden daha yüksek olduğu bi yerde aynı kefeye konulamayız zaten merak etmeiş öss ile bitmiyor. ve şu gözlerini aç bi iyi oku biz bedava okuyalım demiyoruz tabiki bi para ödenecek ama bu kadar fark ile değil.
Benim kıyaslamam da aynı üniv. in birinci ve ikinci bölümü.bir çok üniversiteye girip birinci öğretim okusaydınız ozaman. ben aynı üniversitenin aynı bölümünğn birinci öğretim ve ikinci öğretimi kıyaslıyorum. benim bölümümün ikinci öğretimini okuyan öğrenci benle aynı düzeyde değilki benim gibi birinci öğretim okuyamamış. dediğin inanlmaz mantıksız özel üniversitede burslu okuyan öğrencinin parasını öteki paralı okuyanlar ödüyor haksızlık ozaman. o öğrenci ötekilerin binlerce kişi önüne geçmiş başarısını göstermiş senle aynı kefede olmuycak. eğer bir yöentmelik varsa parayla başarılı kişiyle aynı yerde olabiliyorsanız hiç itirazsız o parayı ödeyeceksiz!Kimsenin kimseyi küçümsediği veya övündüğü yok ki. Mesele aynı bölümün biri ve ikisi...
iyi ozaman herkes istediği bölüme gitsin. sınav olmasın kimse bundan mahrum edilmesin. bukadar saçmalık olur yaa harç ödemek istemiyosanız daha başarılı olup 1000lerce insanı geçmelisiniz. bir mühendislikte 30 bin fark var ilk ve ikinci öğretim arasında bukadar haksızlık olur başarılı oslaydında geçseydin insanları arkadaşım. evet bukadar harç bile saçma bence ikinci öğretimler kapatılmalı herkes hakkıyla okumalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?