- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Teşekkür ederim.Saydiginiz markalara gore ucuz bile almissiniz, gule gule kullanin :)
Çook teşekkür ederim.Çok iyiye almışsın gönlün rahat olsun, güle güle otur mis evinizde.
İçime çok sindi çok şükür. Teşekkür ederim.Cok uyguna almissiniz. Gule gule kullanin. Ayrica pahali olsa nolcak sanki bazen insan kendine jest yapmali. Icinde kalmasin hicbisey. Bir kere aliniyor yillarca kullaniyorsun. Icine sinmesi onemli.
Vallahi ucuza bile getirmişsin uyduruk tül perdeyi bana 1000 liraya diktiririz dedilerHanımlar merhaba yeni ev kuruyorum bu konularda cahil bir genç kadın olarak. Mağazaya gittiğimde 850 tl olan halıyı internette 640'a buldum. Üstelik dün 11.11.2017 olduğu için n11 %15 kampanya yaptı 640 olan halı neredeyse 540'a gelmiş oldu.
Şimdi size soracağım şu, ev için halı ve perde alışverişi yaptım toplamda 5.000 ödedim. Orta gelirli bir insanım yani bazıları bir halıya 5.000 verebilir ben orta sınıf olarak konuşuyorum. Sizce çok mu bu rakam yoksa iyi midir. Sanki vicdanımı rahatsız eden bir şey var gibi :/ piyasayı bilmediğim için.
Aldıklarım:
8 adet halı biri pamuklu ucuz.
3 tül, 6 stor, 3 takım fon perde.
Reklam gibi olmasın ama n11 çeyiz konusunda rakipsiz çok avantajlı.Normal hatta iyi bile. Piyasayi bilmeyince insan kaziklandigini dusunuyor :) ben de çeyiz aliyorum bir suru yerden bakiyorum bilmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?