- 9 Eylül 2013
- 12.011
- 27.616
- 798
- Konu Sahibi BettyRuble
Ben de ütü masası nevresim vs. BakacaktimReklam gibi olmasın ama n11 çeyiz konusunda rakipsiz çok avantajlı.
Bir bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ütü masası nevresim vs. BakacaktimReklam gibi olmasın ama n11 çeyiz konusunda rakipsiz çok avantajlı.
Cok uyguna almıssınız.Hanımlar merhaba yeni ev kuruyorum bu konularda cahil bir genç kadın olarak. Mağazaya gittiğimde 850 tl olan halıyı internette 640'a buldum. Üstelik dün 11.11.2017 olduğu için n11 %15 kampanya yaptı 640 olan halı neredeyse 540'a gelmiş oldu.
Şimdi size soracağım şu, ev için halı ve perde alışverişi yaptım toplamda 5.000 ödedim. Orta gelirli bir insanım yani bazıları bir halıya 5.000 verebilir ben orta sınıf olarak konuşuyorum. Sizce çok mu bu rakam yoksa iyi midir. Sanki vicdanımı rahatsız eden bir şey var gibi :/ piyasayı bilmediğim için.
Aldıklarım:
8 adet halı biri pamuklu ucuz.
3 tül, 6 stor, 3 takım fon perde.
:) biliyorum o siteyi. Dun sinir ettiler beni. Guya yilin indirimi vardi. 25 tl lik kupon verdi bunlar. 150 tl ustunde alisveris yaparsam verecekleri kupon uzerinde yaziyordu. Dun caykolikle (168 tl ydi) baharat takimi (89 tl) sectim sepete attim. Odeme yapcaktim. Kupon aktif degil. Halbuki 150 nin uzerinde yapiyordum alisverisi. Megersem verdikleri kuponun bilmem kac kati alisveris yapmaliymisim ki kupon aktif olmaliymis. 350 -400 tl lik alisveris yaptigimda aktif oluyormus. Almadim bende.Reklam gibi olmasın ama n11 çeyiz konusunda rakipsiz çok avantajlı.
Siz konuyu Bir Derdim Var bölümüne açtığınız için uyarı aldınız, konunuz o bölüme uygun olmadığı için.
evet güya indirim diye 1 ay önceden başladılar her yere yazmaya 11.11 diye. sepete alacaklarımı atıp bekledim. 11.11de mail geldi 120 liralık ürün 105 e düşmüştür indirim tanımlandı diye. iyi alayım diye girdim 120 lira hala. ne indirim ne kupon ne başka bişey. hiçbişey de almadım. zaten orda 105 e indi dediğini başka sitede 89a buldum , iyiki indirimi tanımlamamış da almamışım:) biliyorum o siteyi. Dun sinir ettiler beni. Guya yilin indirimi vardi. 25 tl lik kupon verdi bunlar. 150 tl ustunde alisveris yaparsam verecekleri kupon uzerinde yaziyordu. Dun caykolikle (168 tl ydi) baharat takimi (89 tl) sectim sepete attim. Odeme yapcaktim. Kupon aktif degil. Halbuki 150 nin uzerinde yapiyordum alisverisi. Megersem verdikleri kuponun bilmem kac kati alisveris yapmaliymisim ki kupon aktif olmaliymis. 350 -400 tl lik alisveris yaptigimda aktif oluyormus. Almadim bende.
Ben biraz gelenekçiyim o konuda halı çok seviyorumYahu kizlar bukadar haliyi napiyosunuz, nereye seriyosunuz? Ben bitane hali aldim koltuklarin geldigi kisima, masa altina filan almiicam. Yerden isitmali oldugu icin ekstra sansliyim galiba, ama oyle olmasa bile eve yine almazdim okadar hali.