marbles Gerçek orada bi' yerde... Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 623 2 26 Ankara 8 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marbles #1 Arkadaşlar ikinci öğretimler harç ücretlerini ne zman yatırıyor bi' bilgisi olan varmı nette araştırdım ama bulamadım..
Arkadaşlar ikinci öğretimler harç ücretlerini ne zman yatırıyor bi' bilgisi olan varmı nette araştırdım ama bulamadım..
N N0ram Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2011 986 6 118 Adana 8 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marbles #2 üniversitenin açıkladığı tarihe göre değil mi? Sakarya üniversitesi 3 eylül diye açıkladı fakat hala para kabul etmiyor sistem okulu aradık pazartesi dediler
üniversitenin açıkladığı tarihe göre değil mi? Sakarya üniversitesi 3 eylül diye açıkladı fakat hala para kabul etmiyor sistem okulu aradık pazartesi dediler
marbles Gerçek orada bi' yerde... Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 623 2 26 Ankara 9 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marbles #3 henuz tarih gecmedi degilmi ben bizim okulun siteye baktım acıklama falan goremedım umarım kacırmamısımdır:18:
henuz tarih gecmedi degilmi ben bizim okulun siteye baktım acıklama falan goremedım umarım kacırmamısımdır:18:
N N0ram Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2011 986 6 118 Adana 9 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marbles #4 marblesss .!.: henuz tarih gecmedi degilmi ben bizim okulun siteye baktım acıklama falan goremedım umarım kacırmamısımdır:18: Genişletmek için tıkla... hangi üni? yok canım geçmemiştir daha erken.
marblesss .!.: henuz tarih gecmedi degilmi ben bizim okulun siteye baktım acıklama falan goremedım umarım kacırmamısımdır:18: Genişletmek için tıkla... hangi üni? yok canım geçmemiştir daha erken.
marbles Gerçek orada bi' yerde... Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 623 2 26 Ankara 9 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi marbles #5 bende oyle dusunuyorum canım acıklansa sıtede yayınlanırdı zaten neyse saol içimi rahatlattın bende bı an tedrgin olmustum
bende oyle dusunuyorum canım acıklansa sıtede yayınlanırdı zaten neyse saol içimi rahatlattın bende bı an tedrgin olmustum