hapi biraktiktan sonra

• Konu Sahibi Konu Sahibi 024
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
817
123
İstanbul
Kizlar d.kontrol hapimi birakali bi kac ay olacak,ayin 15 gunu kahverengi akintimla beraber regl oluyorum..ama 10 gunu kahve rengi leke seklinde sonra sokūyor..
dr isten izin alip bi gidemedim, aranizda hapi birakinca boyle okan varmi kist filan olmasindan endise duyuyorum :(( yalniz agrim sizim yok

Hapi biraktiktan sonra düzen sasabiliyor gün olarak benim oyle olmustu ama lekelenme mutlaka incelenmesi gereken bisey dr.a gitmelisin

Kizlar d.kontrol hapimi birakali bi kac ay olacak,ayin 15 gunu kahverengi akintimla beraber regl oluyorum..ama 10 gunu kahve rengi leke seklinde sonra sokūyor..
dr isten izin alip bi gidemedim, aranizda hapi birakinca boyle okan varmi kist filan olmasindan endise duyuyorum :KK43:( yalniz agrim sizim yok

bende de oldu benzeri ama ben adet oldum bitmiş gibiydi sonra lekelenme şeklinde devam etti doktora gittim ilaç verdi daha da çoğaldı. tekrar gittim şimdi tekrar doğum kontrol hapı verdi allak bullak oldum kullanmakta istemiyorum gerçi ne yapmalıyım acaba. kan değerlerinde rahimde vs bi sorun çıkmadı ama

Back