• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Cok sukur benimki süpriz oldu ama olsun
Sen nasilsin cok az kalmis dogumaa :KK66:
Maşallah kardesi ile beraber buyurler ne güzel ;) evet az kaldı son zamanlar. . Bakalim sağlıkla kucağımıza alalim ins.

bende iyiyim canım çok şükür sağlığım yerinde hala hamile kalamadım 4 kez tüp yaptırdım olmadı kısmet dua et bana :)
Allah saglık versin ailene canım herşey gönlünce olsun :KK15:

Bol bol dua et rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla sanada nasip etsin insallahh
Amiin❤️

Iyiyim allah a sukur sen nasilsin :)
Ben ilkinde daha iyidimm ama olsun saglikli olsunda :) sen nasilsinn nasil gidiyo
Allah iyilik versin hepimize. Benim az çok aynı geçiyor ama tabi 20 aylık bir veletin peşinde koşarken ne dinlenebiliyorsun ne de hamile havasına girebiliyorsun ki senin de aynıdır eminim

Kizlar sizi gordugume cok sevindim :)
pinkpisces pinkpisces Melegim2502 Melegim2502 sizin de hayirli olsun kizlar insallah hayirli saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur pinkpisces pinkpisces cinsiyeti ne kuzm bellidir seninki :)
Pek bı edepli çıktı benimki net göstermedi ama erkek gibi şimdilik. Haftaya ayrıntılı var o zaman netlesir diye düşünüyorum. Senin belli mi? Çok sevindim canım inşallah rahat bir hamilelik geçiriyorsundur

Canım senin de hayırlı olsun Çok az kalmış senin nasılsın her şey yolunda mı?
Sağolasın canim yolunda çok şükür bekliyoruz geleceği vakti sizler nasılsınız böyle pespese olmasi cok iyi olmuş bebeklerinizin ne kadar zor olsa da ilerde iyiki diyeceginizden eminim ;)

Sağolasın canim yolunda çok şükür bekliyoruz geleceği vakti sizler nasılsınız böyle pespese olmasi cok iyi olmuş bebeklerinizin ne kadar zor olsa da ilerde iyiki diyeceginizden eminim :KK66:
Cahil cesur olur hesabı niyetlendik ama bakalım inşallah altından kalkabiliriz Ayy çok heyecanlı zamanlardır şimdi bugün yarın beklemek Rabbim hayırlısıyla su gibi bir doğumla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Cahil cesur olur hesabı niyetlendik ama bakalım inşallah altından kalkabiliriz Ayy çok heyecanlı zamanlardır şimdi bugün yarın beklemek Rabbim hayırlısıyla su gibi bir doğumla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin canım çok sağolasın. Hepimizin kalbindeki gibi doğumlari nasip olsun ins. Benim kardesimle aramda 13 ay fark var annem ben dogduktan 4 ay sonra kardeşime hamile kalmış ikiz gibi büyüdük. Yaş farkının az olması o yüzden cok iyi ;) detaylı usgde de her sey güzel gitsin ins.

Allah iyilik versin hepimize. Benim az çok aynı geçiyor ama tabi 20 aylık bir veletin peşinde koşarken ne dinlenebiliyorsun ne de hamile havasına girebiliyorsun ki senin de aynıdır eminim
Amiin sormaa butun gün ayaktayim kizim disde cikariO tabi uykuda yok ilkinde oh istedigin zaman yat :)) ikincide öyle olmuyo oyun istiyo cocuklaar :)

Kizlar sizi gordugume cok sevindim :)
pinkpisces pinkpisces Melegim2502 Melegim2502 sizin de hayirli olsun kizlar insallah hayirli saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur pinkpisces pinkpisces cinsiyeti ne kuzm bellidir seninki :)

Amiin insallah :) hepimize duaaa ediyorum rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizee dogumlarimizda kolay olur insallah :))

Back
X