- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Iyiyim allah a sukur sen nasilsin :)
Ben ilkinde daha iyidimm ama olsun saglikli olsunda :) sen nasilsinn nasil gidiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanimlar nasılsınız? İkinci bebişlerine hamile kalanlar var sanırım
Maşallah kardesi ile beraber buyurler ne güzel evet az kaldı son zamanlar. . Bakalim sağlıkla kucağımıza alalim ins.Cok sukur benimki süpriz oldu ama olsun
Sen nasilsin cok az kalmis dogumaa
Maşallah kardesi ile beraber buyurler ne güzel evet az kaldı son zamanlar. . Bakalim sağlıkla kucağımıza alalim ins.
Allah nasip ederse bir oğlum olacakInsallah :) aminn cinsiyetii ne :)
ayy melegim çok sevindim Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsinInsallah :) aminn cinsiyetii ne :)
Allah nasip ederse bir oğlum olacak
ayy melegim çok sevindim Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin
akdnz07 canımm hayırlı olsun sağsalim kucagına al sen de inşallah :)
bende iyiyim canım çok şükür sağlığım yerinde hala hamile kalamadım 4 kez tüp yaptırdım olmadı kısmet dua et bana :)Amiin insallah tsk ederim sen nasilsin :)
bende iyiyim canım çok şükür sağlığım yerinde hala hamile kalamadım 4 kez tüp yaptırdım olmadı kısmet dua et bana :)
Allah saglık versin ailene canım herşey gönlünce olsun
Allah razi olsn canm insallah dualarimdasiniz her zaman Rabbim emeklerinin karsiligini hayirlisiyla versinayy melegim çok sevindim Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin
akdnz07 canımm hayırlı olsun sağsalim kucagına al sen de inşallah :)
Canım senin de hayırlı olsun Çok az kalmış senin nasılsın her şey yolunda mı?Merhaba hanimlar nasılsınız? İkinci bebişlerine hamile kalanlar var sanırım
Allah iyilik versin hepimize. Benim az çok aynı geçiyor ama tabi 20 aylık bir veletin peşinde koşarken ne dinlenebiliyorsun ne de hamile havasına girebiliyorsun ki senin de aynıdır eminimIyiyim allah a sukur sen nasilsin :)
Ben ilkinde daha iyidimm ama olsun saglikli olsunda :) sen nasilsinn nasil gidiyo
Pek bı edepli çıktı benimki net göstermedi ama erkek gibi şimdilik. Haftaya ayrıntılı var o zaman netlesir diye düşünüyorum. Senin belli mi? Çok sevindim canım inşallah rahat bir hamilelik geçiriyorsundurKizlar sizi gordugume cok sevindim :)
pinkpisces Melegim2502 sizin de hayirli olsun kizlar insallah hayirli saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur pinkpisces cinsiyeti ne kuzm bellidir seninki :)
Sağolasın canim yolunda çok şükür bekliyoruz geleceği vakti sizler nasılsınız böyle pespese olmasi cok iyi olmuş bebeklerinizin ne kadar zor olsa da ilerde iyiki diyeceginizden eminimCanım senin de hayırlı olsun Çok az kalmış senin nasılsın her şey yolunda mı?
Cahil cesur olur hesabı niyetlendik ama bakalım inşallah altından kalkabiliriz Ayy çok heyecanlı zamanlardır şimdi bugün yarın beklemek Rabbim hayırlısıyla su gibi bir doğumla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinSağolasın canim yolunda çok şükür bekliyoruz geleceği vakti sizler nasılsınız böyle pespese olmasi cok iyi olmuş bebeklerinizin ne kadar zor olsa da ilerde iyiki diyeceginizden eminim
Amin canım çok sağolasın. Hepimizin kalbindeki gibi doğumlari nasip olsun ins. Benim kardesimle aramda 13 ay fark var annem ben dogduktan 4 ay sonra kardeşime hamile kalmış ikiz gibi büyüdük. Yaş farkının az olması o yüzden cok iyi detaylı usgde de her sey güzel gitsin ins.Cahil cesur olur hesabı niyetlendik ama bakalım inşallah altından kalkabiliriz Ayy çok heyecanlı zamanlardır şimdi bugün yarın beklemek Rabbim hayırlısıyla su gibi bir doğumla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amiin sormaa butun gün ayaktayim kizim disde cikariO tabi uykuda yok ilkinde oh istedigin zaman yat :)) ikincide öyle olmuyo oyun istiyo cocuklaar :)Allah iyilik versin hepimize. Benim az çok aynı geçiyor ama tabi 20 aylık bir veletin peşinde koşarken ne dinlenebiliyorsun ne de hamile havasına girebiliyorsun ki senin de aynıdır eminim
Kizlar sizi gordugume cok sevindim :)
pinkpisces Melegim2502 sizin de hayirli olsun kizlar insallah hayirli saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur pinkpisces cinsiyeti ne kuzm bellidir seninki :)