Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hap mı? Krem mi? Estetik mi ??

bana en dogal ve mantıklı gelen masaj ve yağlar hapdan korkuyorum vede tam kalıcı sonucda vermıyo sanırım amelıyat da hıc bana gore degıl yıne en ıyısı krem yada yag ama kremde kalıcı olmuyo mus galıba benneyaptımki

en kestirme ve en gerçek sonuç tabiki estetik ameliyatla olur. :a015:

canım bende bunun kararını vermeye çalışıyorum .
ama önce yağ ,krem gibi şeylerle deniyorum haptan korktuğum ve tüm vücudu etkilediğini inandığım için hap olayına bulaşmıyorum bile,eğer kremle yağla yada bitkisel kürlerle büyütemezsem o zaman sanırım tek çözümüm ameliyat olucak hee bide sirf bu yüzden bebek düşünüyorum kimilerinin hamilelikte büyüyen göğüsleri aynen kalabiliyomuş tıpkı hamilelik kiloları gibi benimde göğüsler kalırsa ne ala ama kalmazsa en azından emzirmiş sarkmış göğüslerimide toparlarım ameliyatla diye düşünüyorum bi taşta 2 kuş yani..çünkü bazen silikon sonrası bile göğüsler sarkabiliyomuş hem bebişimi silokonsuz göğüslerle emziririm dimi ama yerimseniben

Ben birkaç yıl sonra silikonunda zararlı etkilerinin bulunacağına inanıyorum. böylr bişey için anestezi alınıp bıçak altına yatılmaz, eni sonu çıkarttırmak için de uğraşacaksın yaş ilerleyince çünkü. :1no2:
yinede hayırlısı olur inşallah senin için.

evet haklısın canım bakalım ben bitkisel kürleri deneyip sonuç alamazsam bebek doğurup emzirince küçülüp küçülmediğine bakıcam oooo herhalde 3 yıl yada daha fazla zaman geçebilir belki o zamana kadar tıp ilerler ve başka çözüm yolları sunarda silikon taktırmam dimi bende:sm_confused:
yinede dediğin gibi hayırlısı Allah başka dertlerden korusun a.s.

arklarr bana sanki buhap kremolayları biras sahtegelioo yaa hernekadar bunu kendime itirafetmekten çekinsemde öle ama sonuçtaburdaki hangi arkımızın göüsleri hapla yada kremle güselbişekil aldıvee bırakınca eski haline dönmedi buhap krem kullanıldıı sürece ii ama sora yine aynı memişler oyüsden maleseff ve maleseff tek vee en etkili çözüm estetik

ay deme öle çok üzülüyorum sonra ben inanıyorum büyücekler en azından bi süre deneyeyim dimi ama ne çıkar yani bitkiselleri deniyorum tabi öncelik olarak ..inşaallah gerek kalmaz ama eğer hiç bi şekilde büyümezse estetik kaçınılmaz görünüyo yada küçük memişlerle de kendini beğenebilmek ..
bakalım hangisi olucak :uhm:

Bütün topiklerde yazıyorum denk gelmişsinizdir belki, benim kuzenim cerrah. Estetiksiz göğüs büyümez diyor ama ben şahsen bunun için yabancı madde sokmam ameliyatla vücuduma diyor. dediğim gibi daha çok yeni bu silikon işleri, 40 yıl sonra bu konuda handikaplar yaşanmayacağını ne biliyoruz. vücut minik bir maddeyi bile uzun süre tutamıyor bünyede, bu silikonun bu kadar masum olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?

en iyisi küçük memelerimizi sevmek, ona uğraşalım.

denizim canım haklısındaa amaa yanii benkendimi bölee sevemiorummmkii yanii şu üniversite bi bitsinn ilk işim bu olcak galibaa :)

yaa ama gozle gorulur sekılde buyuyo ıste neden oyle dıyolar yaa bunu bende duydum ama ınanmak ıstemyıorummm buyuyecegını dusunuyorum :lepi:

ya ne hap ne krem ben kullandım arkadaşlar, bıkmadan düzenli biçimde dolgunlaştı ama buyumedi,regl önceki haline döndü, bırakınca foss, 2 aydır ben doğum kontrol hapı kulllanıyorum başka nedenlerden dolayı, sınavım vardı, sınavda adet olmamak için, neyse, göğüslerim hiç olmadıgı kadar dolgunlaştı, büyüdü diyemem ama çok tatlı oldu, sütyen takmadan giydiğim bluzun altında yandan bakınca az da olsa farkediliyopr artık

eğer ciddi anlamda bir ihtiyacınız var ise. ne haplarla paranızı boşa harcayın ne de kremlerle uğraşın.hepsi boş palavra.eğer ciddi bir ihtiyacınız varsa estetikten başka çaresi yok arkadaşlar..

denizim canım haklısındaa amaa yanii benkendimi bölee sevemiorummmkii yanii şu üniversite bi bitsinn ilk işim bu olcak galibaa :)

bende üniversiteyi bitirip işe başlama çabasındaydım ilk işim bu olsun diye. ama ne maddi olarak nede manevi olarak evet diyebildim canım. senin için hayırlısı.

ben doğumdan sonra yaptırdım.benim kilerin sorunu küçük olması değil de emzirme sonrası sarkma idi.
küçük olmalarının yanında beterin de beteri var.sarkma yani deforme gibi....

yaa sarkmış göğüsleri sıkılaştırmak daha kolay bencee ama göğüs küçükoldumu ne yaparsan yapp büyümüooki yanii yani hacmi dar oluncaa istediinkadar krem kullan yağ kullan sadece dolgunlukgelio okadar ama genişleme olmuyoo

yaa ama gozle gorulur sekılde buyuyo ıste neden oyle dıyolar yaa bunu bende duydum ama ınanmak ıstemyıorummm buyuyecegını dusunuyorum :lepi:

kaydirigubbakcemile5 sahiden büyüdülermi gözle görlr şeklde kaç oldular benimkiler çok kçk 60 beden bile diil senağlama

kaydirigubbakcemile5 sahiden büyüdülermi gözle görlr şeklde kaç oldular benimkiler çok kçk 60 beden bile diil senağlama

valla benım 75 a suan ıcın yanı uc ayda bu kadar oldu sadece masajla oda ben ınanıyorum kım ne derse desın neden olmasınkı yanı enıde genısledı kı yayvanlastı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…