canım bende bunun kararını vermeye çalışıyorum .
ama önce yağ ,krem gibi şeylerle deniyorum haptan korktuğum ve tüm vücudu etkilediğini inandığım için hap olayına bulaşmıyorum bile,eğer kremle yağla yada bitkisel kürlerle büyütemezsem o zaman sanırım tek çözümüm ameliyat olucak hee bide sirf bu yüzden bebek düşünüyorum kimilerinin hamilelikte büyüyen göğüsleri aynen kalabiliyomuş tıpkı hamilelik kiloları gibi benimde göğüsler kalırsa ne ala ama kalmazsa en azından emzirmiş sarkmış göğüslerimide toparlarım ameliyatla diye düşünüyorum bi taşta 2 kuş yani..çünkü bazen silikon sonrası bile göğüsler sarkabiliyomuş hem bebişimi silokonsuz göğüslerle emziririm dimi ama yerimseniben
arklarr bana sanki buhap kremolayları biras sahtegelioo yaa hernekadar bunu kendime itirafetmekten çekinsemde öle amasonuçtaburdaki hangi arkımızın göüsleri hapla yada kremle güselbişekil aldıvee bırakınca eski haline dönmedi buhap krem kullanıldıı sürece ii ama sora yine aynı memişler oyüsden maleseff ve maleseff tek vee en etkili çözüm estetik
Bütün topiklerde yazıyorum denk gelmişsinizdir belki, benim kuzenim cerrah. Estetiksiz göğüs büyümez diyor ama ben şahsen bunun için yabancı madde sokmam ameliyatla vücuduma diyor. dediğim gibi daha çok yeni bu silikon işleri, 40 yıl sonra bu konuda handikaplar yaşanmayacağını ne biliyoruz. vücut minik bir maddeyi bile uzun süre tutamıyor bünyede, bu silikonun bu kadar masum olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?
en iyisi küçük memelerimizi sevmek, ona uğraşalım.
denizim canım haklısındaa amaa yanii benkendimi bölee sevemiorummmkii yanii şu üniversite bi bitsinn ilk işim bu olcak galibaa :)
yaa ama gozle gorulur sekılde buyuyo ıste neden oyle dıyolar yaa bunu bende duydum ama ınanmak ıstemyıorummm buyuyecegını dusunuyorum :lepi:
kaydirigubbakcemile5 sahiden büyüdülermi gözle görlr şeklde kaç oldular benimkiler çok kçk 60 beden bile diil senağlama