Hap Almayı Unuttum

Inffinity

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
214
417
303
Merhaba bende pko var kadın doğuma gittiğimde adet düzensizliğim için sağlık ocağından hap almamı söyledi. Ben de aldım 11 Ağustosta kullanmaya başladım ama 16 ve 17 Ağustos'ta hapı içmeyi unuttum 3 gündür kullanıyorum ve bugün kanamam oldu. Microgynon kullanıyorum, prospektüsü okudum ama pek birşey anlamadım

2 gün boyunca 2 hap alıp tamamlamanız sonra tek hapa dönmeniz gerekiyor diye biliyorum, benimde kullandığım zamanlar da böyle unutkanlıklarım oldu hapı almadığınız yada eksik kullandığınız da ara kanamalar oluyor

O zaman yarın 2 tane yutayım alarm da kurmalıyım. Siz de düzensizlik için mi kullandınız?

Adetiniz düzene girdi mi peki?
Benim de 1 sene sonra sürprizle geldi, İnşallah Allah size de bir bebiş nasip eder :)

İnşallah :) tam anlamıyla değil 4-5 gün yine gecikmelerim oluyor ama doktor 10 güne kadar normal diyor, bazen bir iki ay düzenliyken diğer ay 4-5 gün geçebiliyor yani

Benim de doğumdan sonra 2-3 gün önce veya sonra gelmeye başladı, doğumdan önce 2-3 ay olmadığım oluyordu

Şuan bende öyleyim 😃 her ay kan tahlili yaptırıyoruz nerdeyse insanı heyecanlandırıyor sonra üzüyor sinir olmuyor değilim

Evet negatif çıktığındaki hayal kırıklığı çok kötü bişey o duyguyu da biliyorum

Back