Hanmlar 24 Kasm geliyor az bir zaman kald

julyan

ne zaman büyüyeceksiniz
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
559
9
296
hanımlar 24 kasım geliyor canımız ögretmenlerimizin günü ne yaptınız ne ettiniz ögretmenlerimize ne gibi süprizler yapsak onlara olan müteşekürümüzü saygımızı sevgimizi nasıl göstersek hadi fikirlerinizi bekliyorum 4 çocugumun ögretmenine hoş ve güzel hediye almak istiyorum ama bu sefer farklı bişi olsun hadi lütfen fikirlerinizi bekliyom ha bu arada kanalımızda olan tüm ögretmen arkadaşların ögretmenler gününü kutlarım saygılarımı sunarımturkbayragi

şahsen hediyeyi gereksiz görüyorum. maaş karşılığı işini yapan kişiler onlarda abartıya kaçıldığını düşünüyorum. tüketim toplumu olduk çıktık vesselam...

şahsen hediyeyi gereksiz görüyorum. maaş karşılığı işini yapan kişiler onlarda abartıya kaçıldığını düşünüyorum. tüketim toplumu olduk çıktık vesselam...

düşüncene katılmıyorum ne kadar maaşkarşılıgıda olsa çocuklarımıza aynen anne şefkati ile yaklaşıyorlar benim 5 çocugum var 4 okuyor ve ben hiç birzaman ögretmenler gününün özeligini unutmam unutamam onlara emanet etigimiz canlarımıza canı gibi bakan ögretmenler var misal vereyim kızımın ögretmeni tenefüs arası kendi çay molası oldugu halde büyükbir şefkatle tenefüste ögrencileriyle birlikte olmayı tercih ediyor buda bize çok büyük mutluluk veriyor

BEN ÖĞRETMENıM VALLA ÇOCUKLARA ALIŞVERıŞ LıSTESı DAĞITSAM ÇOK ıYı OLUR :)
AMA AYIP OLUR EN ıYıSı DAĞITMAYAYIM:kedi:
BENCE BÜTÜN VELıLER TOPLANIP TAKIM ALIN ÖĞRETMENLERıN AN BÜYÜK ıHTıYACI
GÜZEL Bı KALEM ALIN ÜSÜNE ÇOCUNUZUN ıSMıNı YAZDIRIN ANI OLUR
KIYAFET BAYAN SA ŞAHSEN BEN EN ÇOK KIYAFETTEN HOŞLANIRIM KIYAFET EN ıYıSı
YA NOLUR ÇıÇEK ALMAYIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ EV ÇıÇEKÇıYE DÖNÜYO VE ERTESı GÜN ÇÖPE KUSURA BAKMAYIN AMA O KADAR ÇıÇEK EVDE NASIL TUTULUR TABıKı DEĞERLERı BÜYÜK AMA EVDE TUTULMUYO ÇOK OLUYO SINIFÇA ÖĞRETMENıNıZıN ADINA PLAKET YAPTIRABıLıRSıNıZ ÇOK ANLAMLI OLUR ÖMÜR BOYU SAKLAR ÜSTÜNEDE'DÜNYANIN EN GÜZEL ÖĞRETMENı ıYıKı VARIN ,ıYıKı BANA HERŞEYı ÖĞRETTıN SANA MıNNETTARIM YAZIN ' AY BENDE KEŞKE KENDı HEDıYEMıDE SÖYLEYEBıLSEM
AMA NEYSE YA SAÇMALADIM HEDıYE ÖNEMLı DEıL HATIRLANMAK ÖNEMLı BENı ÇOCUKLARIMIZ YAZDIĞI MEKTUPLAR RESıMLERDE ÇOK SEVıNDıRıYO SAKLIYORUM BEN ANAOKULU ÖĞRETMENıYıM ANNELERıNE YAZDIRIYOLAR:)

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Başöğretmenimiz, ulu önderimiz Atatürk' ün izinde, nice güzel, aydınlık senelere...

Öğretmenler günümüzü kutlayan ince ve nazik arkadaşlar teşekkür ediyorum size,en güzel hediye öğrencilerim ki zaten,başka hediye istemiyorum.

öğretmenler çiçeklerini yani öğrencilerini ister. onlarla gurur duymayı ister. bu ona en büyük hediyedir. ben emekli bir öğretmenim. şimdi öğrencilerimden gelecek bir telefon veyahut bir mail bile gelse, çok mutlu oluyorum. beni unutmamışlar diyorum. en güzel hediye hatırlanmak.

en sonunda aldık verdik hediyelerimizi çocuklarım çok mutlu oldu ögretmenlerini çok seviyorlar ögretmenlerimizde kızdılar hediyeye ne gerek vardı diye ama olsun onlar çok daha güzel hediyelere layıklar elimizde olsada mücevherler alabilsek onlara bütün ögretmenlerin ögretmenler günü kutlu ve mutlu olsun azıcıkta devlet baba düşünse ya ögretmenlerimizi opuyorumnanaktan

Back