Hanımlar yardımm?

aysenur2007

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
26
1
6
Kocaeli
Arkadaşlar ben 6 aydır korunmuyorum 6 ay önce yasmin hapını bıraktım yumurtlama dönemine internetten bakıyorum ama anlayamadım nasıl oluyo denk getıremiyorum heralde geçen ay reglim 25indeydi bu ay 20sinde gece 12yi gectiğinde oldum tarih olarak 20mi oluyo 21 mi ? Birde 30 günde bir yada 28 günde bir regl oldugumu nasıl hesaplarım erken oldum bu ay :S beceremiyorum galiba yardımcı olabilirmisiniz lütfen şimdiden teşekkür ederim :)

Ya seyden hatırlamaya çalış mesela ayın 10undaoldu bir dahaki ay birkaç gungrri geliyorsa6 7 gibi 28 gunde bir dirveya hep aynı gunlerde oluyorsa 30gunde bir.. Beklenen adet tarihinden 14 gun once de yumurtlanır. Kolay gelsin :)

Tamam tatlım smdi anladım galiba 2 ay önce 28inde olmustum gecen ay 25inde oldum bu ayda 20sinde ama gece 12yi geçmişti onu 21 diyemi saymam lazım hesaplarken yoksa 20 olarakmı?
Reglım erken olduguna olduguna göre demekki 28 günde bir oluyorum ben çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…