Hanımlar yardımcı olurmusunuz..

canım benım sana yazılan cevapları 4 gözle bekliyorum çünkü bende evde artık sap sap oturmaktan köreldim. cok hayallerım var heveslerım var fotografla ugrasıyorum ama o bıle kısıtlı esim izin vermiyo hiç bişeye öğrenmek kendımı gelıstırmek ıstıyorum boyle senın dusuncen gıbı bıseyler yapmak ıstıyorum hadı hayırlısıı .....

Siz takip edeceksiniz cok kisiyi onlarda sizi edecek. Baslangicta cekilis yapar bir kisiye hediye yaparsiniz sonra reklam yapmaya baslar o kisi de ve tabii siz de.

Ne güzel..Konum sanada yardımcı olursa çok mutlu olurum..Arkadaşlar sağolsun okadar düşüncelilerki..İnşaallah sende yararlanırsın..

Artık çoğu kişi alışverişini internetten yapıyor. Ben web tasarımcıyım. Sizin gibi site yaptıran ablalarımız çok. Ve siteyle de ilgilenildiğinde cidden iyi yerlere gelenler oldu. Bunu size de öneririm.

Bu konuda banada yardımcı olurmusunuz..ne gerekliyse yapmayı düşünüyorum..

Bu konuda banada yardımcı olurmusunuz..ne gerekliyse yapmayı düşünüyorum..

Öncelikle bir kursa git kendini geliştir ablacım. Elinde sertifikan olsun. Sonra başlangıç için basit bir site kurdur kendine. Bu işi yapan çok. Maliyeti isteğine göre değişiyor. Siteni iyi yerlerde görmek istiyorsan azcık paraya kıyacaksın ama emin ol sonra o parayı misli ile kazanacaksın. Hele bir de yaptığın yemekler tutuldu mu yayılır gidersin. İşi büyüttükçe sitelere reklam verirsin. Mesela kk' ne :) Bir bakmışsın artık işlere yetişemiyorsun açarsın bir dükkan bir çırakta sen yetiştirirsin :)

Aman aman ne güzel hayaller bunlar..İnşaallah gerçek olur..Evet wep sitesi için paraya kıyacam ama inşaallah çok pahalı değildir..Ne demişler attığın taş ürküttüğün kurbağa değmiyo..öyle olmasında :) teşekkür ederim canım..

Benim yaşadıgım şehirde butik pasta olayi cok patladi ve yapan bayanlarin hicbirinin bir isletmesi falan yok. Hepsi evinde yapiyor ve instagram ve facebook uzerinden pazarliyor. Bu konuda isterseniz bi face adresi de yazarim ozelden. Son donemde baktigim zaman evde yapilabilecek isler olarak aklima; butik pasta, cupcake, çocuklar icin tütü, keçeden canta nikah sekeri hatta amerikan servisleri ve mevlut ve nikah sekerleri geliyor. En kisa zamanda facebook acip bu tarz seyler arattirarak bayanlarin evlerinde ne buyuk islere imza attiklarini gorun derim. Rabbim calisani yolda koymaz bunu hic unutmayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…