- 2 Kasım 2014
- 77
- 8
- 13
- Konu Sahibi pasiftiryaki
-
Ankaradayım..Tabiki bilgi almak istemezmiyim..Herşeyi öğrenmek istiyorum..çok sevinirim:) rica ederim. bu malzemeleri bulabileceğin yerler konusunda da bilgi verebilirim. Ankara veya İstanbuldaysan tabi
Ankaradayım..Tabiki bilgi almak istemezmiyim..Herşeyi öğrenmek istiyorum..çok sevinirim
canım benım sana yazılan cevapları 4 gözle bekliyorum çünkü bende evde artık sap sap oturmaktan köreldim. cok hayallerım var heveslerım var fotografla ugrasıyorum ama o bıle kısıtlı esim izin vermiyo hiç bişeye öğrenmek kendımı gelıstırmek ıstıyorum boyle senın dusuncen gıbı bıseyler yapmak ıstıyorum hadı hayırlısıı .....Herkese iyi günler..Arkadaşlar biraz uzun olursa kusura bakmayın..Ben 1,5 yıllık evliyim,lise mezunuyum bazı özel sebeplerden dolayı okula devam edemedim..Çok istedim olmadı.Değişik işlerde çalıştım ama saatleri çok uzun işler ağır ve maaş düşüktü nede olsa mezuniyetim yok diye çok zoruma gitti ama yinede çalışmaya devam ettim evlenene kadar. .
Okuluma devam edecem meslek sahibi olacam hayaliyle evliliği erteledim hep ama eşim çıktı karşıma birden ve 28 yaşında evlendim..Şuan 30'uma ramak kaldı ben hiç bi mesleği olmayan biriyim..
Resime yeteneğim var çok kısa kursa gittim..Dikişe ve hattat gibi ince süsleme el sanatlarınada elim yatkın.Yeni evli olmama ve bekarken yemek yapmamama rağmen zor ve özel yemekler yapıyorum ve herkes çok beğeniyo..Zaten bana sorsanız kendimde kusur bulurum, o yüzden hep etrafıma soruyorum yaptığım şeyleri beğenip beğenmediklerini..
Bunları anlatmamın sebebi size soracağım şeyle ilgili cevap verirken aklınızda olsun ona göre fikir verin diye..
Soruma gelince ben ne iş yapnalıyım..Evden veya kendi emeklerimle yapabileceğim bi iş fikri verebilirmisiniz..Bi ara okula devam etmeyide düşündüm ama evliyken birde çocuk düşünürken yaşda otuz olmuşken zor olacağını düşündüm..Ama yinede enazından açıköğretim düşünüyorum.Çünkü daha önce ygsye girdim.Çalışmamıştım.Sayısal alt yapım yok.Sadece barajı geçebildim..
Şimdi ben ne yapabilirim.Boş kalmak istemiyorum,boş bi insan olmakda..
Evde bir çocukla eşimi beklemek istemiyorum..Öyle özeniyorumki meslek sahibi olan kariyerli evli çocuklu kadınlara..Dolu dolular..
Benim hayalim de buydu..Olmadı..
Ben instagram facebook kullanmıyorum..az çok internet bilirim ama hesap açmadım sevemedim..şimdi çok bilgim yok oyüzden..eğer hesap açarsam reklam için nasıl olacak yani takipçi sayısının çokmu olması gerek yada benim takip ettikleriminmi..hani reklamı duyurabilmek adına..Kusura bakmayın çok soruyorum arkadaşım
Ne güzel..Konum sanada yardımcı olursa çok mutlu olurum..Arkadaşlar sağolsun okadar düşüncelilerki..İnşaallah sende yararlanırsın..canım benım sana yazılan cevapları 4 gözle bekliyorum çünkü bende evde artık sap sap oturmaktan köreldim. cok hayallerım var heveslerım var fotografla ugrasıyorum ama o bıle kısıtlı esim izin vermiyo hiç bişeye öğrenmek kendımı gelıstırmek ıstıyorum boyle senın dusuncen gıbı bıseyler yapmak ıstıyorum hadı hayırlısıı .....
Teşekkür ederim arkadaşım..Siz takip edeceksiniz cok kisiyi onlarda sizi edecek. Baslangicta cekilis yapar bir kisiye hediye yaparsiniz sonra reklam yapmaya baslar o kisi de ve tabii siz de.
ay inşallahh bakalım napıcazzz :)Ne güzel..Konum sanada yardımcı olursa çok mutlu olurum..Arkadaşlar sağolsun okadar düşüncelilerki..İnşaallah sende yararlanırsın..
internetten de sipariş alıp evden de yürütebilirsinKurstan sonra küçük bi dükkan açıp işletmektenmi bahsediyosunuz..Kusura bakmayın bu konularda acemiyim..
İtkib in açılımı nedir..istanbulla alakalıysa ankaradayım kardeşimitkib in kurslarına yada halk eğitimin kurslarına bakın
Evet onu düşünüyorum.Sağolun..internetten de sipariş alıp evden de yürütebilirsin
Ne güzel. Neler varmış haberimiz yok..Ellerine,parmacıklarına sağlık canım ya teşekkürler..http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=3&controller=category buraya bak canım uyguna alıp yapıp satabilirsin
Belge aldıktan sonra bunu rahatlıkla evden yapabilirmiyim yani..Peki bilginiz varmı yaptıklarımı nasıl pazarlayabilirim nasıl iş alabilirim.Hani arkadaşlar dükkan açmaktan bahsediyo onda satılır bi şekilde ama evden iş yaparken nasıl duyurulur nasıl iş alınır kimler sipariş verir..Hiç bi fikrim yok..
Bu konuda banada yardımcı olurmusunuz..ne gerekliyse yapmayı düşünüyorum..Artık çoğu kişi alışverişini internetten yapıyor. Ben web tasarımcıyım. Sizin gibi site yaptıran ablalarımız çok. Ve siteyle de ilgilenildiğinde cidden iyi yerlere gelenler oldu. Bunu size de öneririm.
Bu konuda banada yardımcı olurmusunuz..ne gerekliyse yapmayı düşünüyorum..
Aman aman ne güzel hayaller bunlar..İnşaallah gerçek olur..Evet wep sitesi için paraya kıyacam ama inşaallah çok pahalı değildir..Ne demişler attığın taş ürküttüğün kurbağa değmiyo..öyle olmasında :) teşekkür ederim canım..Öncelikle bir kursa git kendini geliştir ablacım. Elinde sertifikan olsun. Sonra başlangıç için basit bir site kurdur kendine. Bu işi yapan çok. Maliyeti isteğine göre değişiyor. Siteni iyi yerlerde görmek istiyorsan azcık paraya kıyacaksın ama emin ol sonra o parayı misli ile kazanacaksın. Hele bir de yaptığın yemekler tutuldu mu yayılır gidersin. İşi büyüttükçe sitelere reklam verirsin. Mesela kk' ne :) Bir bakmışsın artık işlere yetişemiyorsun açarsın bir dükkan bir çırakta sen yetiştirirsin :)
Aman aman ne güzel hayaller bunlar..İnşaallah gerçek olur..Evet wep sitesi için paraya kıyacam ama inşaallah çok pahalı değildir..Ne demişler attığın taş ürküttüğün kurbağa değmiyo..öyle olmasında :) teşekkür ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?