Herkese iyi günler..Arkadaşlar biraz uzun olursa kusura bakmayın..Ben 1,5 yıllık evliyim,lise mezunuyum bazı özel sebeplerden dolayı okula devam edemedim..Çok istedim olmadı.Değişik işlerde çalıştım ama saatleri çok uzun işler ağır ve maaş düşüktü nede olsa mezuniyetim yok diye çok zoruma gitti ama yinede çalışmaya devam ettim evlenene kadar. .
Okuluma devam edecem meslek sahibi olacam hayaliyle evliliği erteledim hep ama eşim çıktı karşıma birden ve 28 yaşında evlendim..Şuan 30'uma ramak kaldı ben hiç bi mesleği olmayan biriyim..
Resime yeteneğim var çok kısa kursa gittim..Dikişe ve hattat gibi ince süsleme el sanatlarınada elim yatkın.Yeni evli olmama ve bekarken yemek yapmamama rağmen zor ve özel yemekler yapıyorum ve herkes çok beğeniyo..Zaten bana sorsanız kendimde kusur bulurum, o yüzden hep etrafıma soruyorum yaptığım şeyleri beğenip beğenmediklerini..
Bunları anlatmamın sebebi size soracağım şeyle ilgili cevap verirken aklınızda olsun ona göre fikir verin diye..
Soruma gelince ben ne iş yapnalıyım..Evden veya kendi emeklerimle yapabileceğim bi iş fikri verebilirmisiniz..Bi ara okula devam etmeyide düşündüm ama evliyken birde çocuk düşünürken yaşda otuz olmuşken zor olacağını düşündüm..Ama yinede enazından açıköğretim düşünüyorum.Çünkü daha önce ygsye girdim.Çalışmamıştım.Sayısal alt yapım yok.Sadece barajı geçebildim..
Şimdi ben ne yapabilirim.Boş kalmak istemiyorum,boş bi insan olmakda..
Evde bir çocukla eşimi beklemek istemiyorum..Öyle özeniyorumki meslek sahibi olan kariyerli evli çocuklu kadınlara..Dolu dolular..
Benim hayalim de buydu..Olmadı..