• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar yardım topuk kanı....

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
merhaba hanımlar 29 haftalık hamileyim doğumum kurban bayramına denk geliyor ama doktorum 9 gün boyunca burda olmayacağından o gitmeden 39. Haftada cuma günü sezeryan ile Doğum yapmayı planladık bir aksilik olmazsa tabi. Şimdi Doğum yaklaştıkça benim aklıma takılan bir sürü şey oluyor cuma günü Doğum yapsam topuk kanı 48 saat sonra alınmalı diyorlar ama pazar gününe denk geliyor pazar günü aşınır mı topuk kanı sonrası da malum bayram tatili tatil bitiminde de 11 günlük filan olacağız o zaman da çok geç olacak bayram tatilinde topuk kanıdır çocuk doktoru kontrollerinin 5. Gün kilo takibi bilirübin düzeyi takibi bunlar nasıl olacak bilen var mı benim gibi doğumu bayrama gelen hanımlar hiç araştırdığınız mı özel hastaneler de çocuk doktoru olur mu

merhaba hanımlar 29 haftalık hamileyim doğumum kurban bayramına denk geliyor ama doktorum 9 gün boyunca burda olmayacağından o gitmeden 39. Haftada cuma günü sezeryan ile Doğum yapmayı planladık bir aksilik olmazsa tabi. Şimdi Doğum yaklaştıkça benim aklıma takılan bir sürü şey oluyor cuma günü Doğum yapsam topuk kanı 48 saat sonra alınmalı diyorlar ama pazar gününe denk geliyor pazar günü aşınır mı topuk kanı sonrası da malum bayram tatili tatil bitiminde de 11 günlük filan olacağız o zaman da çok geç olacak bayram tatilinde topuk kanıdır çocuk doktoru kontrollerinin 5. Gün kilo takibi bilirübin düzeyi takibi bunlar nasıl olacak bilen var mı benim gibi doğumu bayrama gelen hanımlar hiç araştırdığınız mı özel hastaneler de çocuk doktoru olur mu

olur tabi ki. bayramlarda çocuklar hastalanamaz mı.
en az 1 doktor olur gene olur. özel hastane hele birde.

topuk kanı önce hastanede alınıyor daha sonra sağlık ocağında. İki haftaya kadar süreniz var demişti hemşire başka bir hastaya sağlık ocağında alınması için.

Çocuk doktoru olur da topuk kanı bakanlıkta çalışıyormuş sanırım tüm numuneler oraya gönderiliyormuş orası açık olur nü acaba yoksa 10 gün bekletilecek mi kan orasında kafam karıştı

eve çıktıktan sonra ertesi gün ya da sonraki gün çağırıyolar zaten o zaman alırlar

Çocuk doktorunun gece gündüz olduğu hastaneler var. O tarz hastaneye gidersin. Bunlara takılıp kafanı yorma. Seni yönlendirirler zaten.

Hıc telaş yapma topuk kanına sağlık bakanlığı bizden daha önem veriyor bı şekilde alırlar sen vermesen zorla alıyorlar o derece

Back