- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 24
- Konu Sahibi Papatyaguluu
Merhabalar hanımlar ben evlendiğimden beri kendimi bildim bileli adetim hep 28 gün de bir olur evlendiğim günde böyleydi taa ki korunmayı bırakana kadar korunma zamanı da ilaç içmedim geri çekilme yöntemiydi neyse korunmayı ilk bıraktığımız ay adetim gecikti 1gün geçikince idrar testi yaptım baya gözüken silik çizgiydi farklı marka yaptım aynıydı ertesi günde yaptım aynıydı testten 3gğn sonra adet oldum ama normalinden daha az sürdü 6gün sürer hep benim o zaman az geldi vede az sürdü yani normal günümden 4gün geö oldum neyse hastalığım bitti biiter bitmez tekrar ilişki oldu çocuk istiyorum o yüzden geçen ay 7 haziranda olmuştum bu ay 11temmuzda bugün 3.günüm ama kahverengi gelmeye başlamış bile normalde 3gğn kan daha çok gelirdi neden böyle oluyor anlam veremedim adet gecikme konusunda da hassasım geçen ay doktora gitmiştim alttan muyane yaptı yumurtalıklarda bi sorun yok dedi hormon testi de yaptı onlarda da sıkıntı yok tutup tutmaması Allahın takdiri ama adetim neden böyle oluyor korunmayı bıraktığım zaman oldu içeri giren bi sıvının etkisi oluyor mu adette bu aya doktora gitmeyip sizlerden bilgi almak istedim bugün randevu bulamadım bulabilseydim yumurta rezervi testi isticektim doktordan adetliykrn 3gğn yapıldığı için bir sonraki aya kaldı artık bide adetim geçtiğindr dr okadar umutlanıyorum adet olunca düşünüyorum neden oldu niye geç oldu