Hanımlar sizdede oluyormu ?? Kafamı rahatlatın lütfeenn

EMLEB

GÜZELER GÜZELİ KIZMM
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
555
23
118
zaten uzun süren bi adet dönemim var sekiz dokuz gün kadar son günlerinde kahverengi oluyor kanamalarım ve artık yedinci günden sonra böyle yine kahverengi ip gibi uzun uzun kan pıhtıları 5-6 cm falan geliyo uzayan bi ip gibi yani yaşayan varsa bilir sürekli sürekli doktora gitmekten sıkıldım artık aynısını yaşayan hanım var mı evliyim onunla ilgisi varmıdır tecrübeli hanımlardan fikir bekliyorum...

canım seninkinin tam tersi bende başlarken oluyor. adetten üç gün önce lekelerim oluyor..deli oluyorum. gitmediğim doktor kalmadı..hormonlarıma da bakıldı...sorun yok dendi..sanırım biz fazla önemsiyoruz ama hekimler normal buluyor..

Neyle alakalı olduğunu bilmiyorum ama benimde 7-8 gün sürüyor regl dönemi öncesi kahverengi geliyor önce sonradan regl'in son günlerinde koyu kahverengi olarak geliyor. Hiç doktora gitmedim ne bileyim gitme gereği duymadım. İçimdeki pis kan böyle kendini dışarıya atıyor diye düşünüyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…