• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar seçmem de yardımcı olur musunuz?? yemek takımında kararsız kaldım....

nergisfe

özlemim büyük :'((
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
172
0
96
Ankara
düğün tarihim yaklaştı...yemek takımlarına bakıyorum ama çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olur musunuz seçmem de???ayrıca karacan kullanan arkadaşlar nasıl acaba memnun musunuz ürünlerinden???şimdiden tşk ediyorum... CADIARZU bu arada son 5 numara kahvaltı takımı nasıl buldunuz??

hepsi de çok güzel canım
genel olarak birbirlerine benziyorlar zaten
kahvaltı takımı da çok güzel uygun bir masa örtüsü ve de bardak takımıyla çok şık olur

ben birinci ve ikinci resimdeki yemek takımını beğendim..
kahvaltı takımı fena değil ama daha güzel modeller de var bildiğim kadarıyla..
yardımcı olabilmişimdir umarım...
sevgiler...

öncelikle kahvaltı takımı güzel değil :1no2: yemek takımına gelince bende 1.si var aynısı 13 kişilik o takım gayet şık birde 3.yü beğendim.

yemek takımı birinciyle dördüncüyü beğendim.kahvaltı takımı bu model her yerde var çok ortalıkta olan bir model.daha farklı bişey alabilirsin.

attachment.php

bende buna benzer bir model aldım çok güzel duruyor canım bu en güzeli içlerinde

hepsi de çok şık ve zarif
benim takımlarımın hepsi karacadan
çok memnunum
her gelen arkadaşım bayılıyor takımlarımıza
:)

1 ve 3ü beğendim ben canım ama karaca hakkında pek içaçıcı şeyler duymadım malesef beğenmeyenlerin sayısı beğenenlerden çok fazla.gerekmiyorsa riske girme diğer markaları incele derim.
şimdiden mutluluklar :)

neden kare yemek takımlarına bakmıyorsun bunlar cok sıradan modeller..Bende yemek takımımı yenilemek istiyorum..karacaya kütahyaya ve bernardoya baktım..özellikle bernardo da cok şık takımlar var bence bir göz at derim.. aldıgımda resminide ceker eklerim fikir acısından sizlere..

kahvaltı takımını beğenmedim, daha modern takımlar var.

yemek takımlarında en güzel 1 .. çünkü en sade o.. Zaten supla, masa örtüsü, peçete , peçete yüzüğü vs... bunlar renk katacak, yemeği gösterecek tabağın sade olmasından yanayım.
Kare takımlar ( bone chine ) güzel, istersen göz at.

Son düzenleme:
En çok 3.ncü yemek takımı benim hoşuma gitti.
Kahvaltı takımı çok şeker ;)

Karacanın çok güzel modelleri var, ama kullananlardan çok olumlu yorumlar duymadım. Yine de kendim hiç kullanmadım o nedenle ön yargılı olmamak lazım.
Kare takımlar için bulaşık makinasına yerleştirmek zor oluyor diye yorumlar duymuştum, yeri gelmişken iletmiş olayım.

1 ve 3 derim ben .. Karaca ise benim kahvalti takimim karaca idi fakat cok kotu cikti porselenlerinde daha ilk yilda catlamalar olmaya basladi caydanligi akitiyor su an sadece altini kullaniorum onu da ihlamur demlemek icin demem o ki kesinlikle karaca alma ben cok pismanim..

Back