Ayak numarası he : D
Bilek resmini gördümde ayy incecik çok zarif, altın ince bileklikler çok güzel olur sana.
º•º•º•º•º•º•º•º•º•º
Konuyu sabote ettim k.bakma ama içimde kalmasın
satislar devam ediyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
34 bedene nasıl düştün güzelim formülünü bana da ver
bravo valla 34 te felan gözüm yok 38-40 olsam yeter bana sağolasın bu arada diyetini paylaştığın içinCanim temmuzun ortqlqriydi karpuzlar çok lezzetli tabi.o arada karpuz diyeti var hic bisuy yemiosun başka.yapalim bakalm dedim ama kilolu bi kiz deilim boyuma çok yakisio bacaklarm kalcam dolgun filan.snra ben hergun karpuz ve skldigm zamanlar peynir domates yeşil soğan iste ne yeşillik bulursan onunla içinde peynirde olması sartyla salata yaptim sirf 15 gün bu ikisini yedm başkada şey agzima surmedim.ay 15 günde 4 kilo birden gitmesinmi.sonra braktim yemegimi yemeye basladim ama nafile bi 6 kilo daha gitti ama o bu kadar hizli deildi tabi 3 aya yayilmis olarak diyebilirim. Sonra iste bilegimin resmini bi iki sayfa geride gordunmu bilmiom o haldeyim işteayak numaram bile 38 den 37 ye dustu guleceksin ama
İstanbul uygulaması kullanılarak f1453 cihazından gönderilmiştir.
bravo valla 34 te felan gözüm yok 38-40 olsam yeter bana sağolasın bu arada diyetini paylaştığın için
ooooooo etek harikaymış kaç beden1 kez giyildi 65 liraya alindi 25 liraya elden cikariyorum
keşke bende 38 beden olsam 42 yimbravo valla 34 te felan gözüm yok 38-40 olsam yeter bana sağolasın bu arada diyetini paylaştığın için
ooooooo etek harikaymış kaç beden
keşke bende 38 beden olsam 42 yim
neolcak benim halim gelecek ay ablamın düğünü varrr :2:aynen pambık bende öyle
neolcak benim halim gelecek ay ablamın düğünü varrr :2:
kız karpuzu nerden bulak şimdi biz1 ayda kilo vermek :) karpuzla 4 kilosaglikli bilmem.ama 6 yildir yasiyorum :d daha
kız karpuzu nerden bulak şimdi biz
hamburger diyetimi yapsam acabaBen bilmem.d bulcan artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?