Hanımlar pcoslu birinde 6 7 yumurta gelismesi normal mi? Cogul gebelik riskim varmis korkmalı mıyım ? Klomenle cogul gebelik

mymary

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
50
-95
24
İki tane isterim en fazla daha fazlasini bunyemin kaldirabilecegini dusunmuyorum bu sebeple. 6 7 gibi cok yumurtasi gelisen ve cogul gebelik olan var mi pcosta? Klomenle gelisti bu arada

İki tane isterim en fazla daha fazlasini bunyemin kaldirabilecegini dusunmuyorum bu sebeple. 6 7 gibi cok yumurtasi gelisen ve cogul gebelik olan var mi pcosta? Klomenle gelisti bu arada
zaten normali bu değil mi? döngü içinde 7/8 yumurta gelişiyor zaten sonra bebek oluşmazsa regliyle atılıyor. Genelde tek bir yumurta döllenir ama 6/7 tane döllenme olacağını sanmıyorum içinizi rahat tutun

Doktorum cogul gebelik olur diye korkup igne bile yapmadigörünce direk ohoo kac tane yumurta var boyle deyip sasirinca , bende burda bir kac yorum okudum. İki tane bi tane gibi rakamlarda gelisenler oluyormus. Tedaviyle cogul gebelik olanlari tüp bebekle oluyor zannediyordum acikcasi bi hapla basima gelirse ayvayi yerim.

Öyle oluyorsa bende içeyim ahaha

Öyle oluyorsa bende içeyim ahaha
Bebek dusunuyorsaniz ve doktorunuz gerek gorurse hic beklemeyin derimkocaman 6 yumurta vardi doktor 7 dedi hatta. Zaten hepsi kaliteli yumurta olmuyor pcosta biliyorsunuzdur. Az olsun öz olsun isterdim mesela

Bebek dusunuyorsaniz ve doktorunuz gerek gorurse hic beklemeyin derimkocaman 6 yumurta vardi doktor 7 dedi hatta. Zaten hepsi kaliteli yumurta olmuyor pcosta biliyorsunuzdur. Az olsun öz olsun isterdim mesela
Maşallah inşallah sağlıkla zamanında hayırlısıyla alırsınız bebişleri kucağınıza :)

daha fazla da yumurta gelişir ama bazıları küçük kalıyor birkaç tanesi sağlıklı şekilde büyüyor. senin yumurtlarının boyutları nedir adetin kaçıncı günü ve hangi boyutlardalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…