Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar ovulasyon testime bakar mısınız. Üstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım şuan yumurtam çatlamış mı oluyor yani
Eki Görüntüle 3125075 Dediğiniz gibi gün içinde 2 saat sıvı almadan yaptım sanırım yumurtlama gerçekleşiyor ilk defa yapıyorum da tek yorumlamak istemedim
Benimde dün öyle oldu 13.30 da yaptım pike yakındı. Gece 12 de tekrar yaptım silik çıktı çatlamıştı. Sende istersen akşam tekrar yap silikse değerlendir
Benimde dün öyle oldu 13.30 da yaptım pike yakındı. Gece 12 de tekrar yaptım silik çıktı çatlamıştı. Sende istersen akşam tekrar yap silikse değerlendir
Size yazmak istedim buraya ilk ovulasyon attığımda siz yorum yapmıştınız ve dediğinize göre hareket etmiştim 2.ayımda tuttu elhamdülillah ALLAH razı olsun
Size yazmak istedim buraya ilk ovulasyon attığımda siz yorum yapmıştınız ve dediğinize göre hareket etmiştim 2.ayımda tuttu elhamdülillah ALLAH razı olsun