Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa hanımlar 21. haftamdayım ama bebeşin hareketlerini hissedemiyorum çok fazla 16. haftamda bile daha çok hissediyordum şimdi ise hissedemiyorum. çok morelim bozuk neden dersiniz benmi kafama çok takıyorum.
yaa hanımlar 21. haftamdayım ama bebeşin hareketlerini hissedemiyorum çok fazla 16. haftamda bile daha çok hissediyordum şimdi ise hissedemiyorum. çok morelim bozuk neden dersiniz benmi kafama çok takıyorum.
şekerim benimd eöyle bigün çok oynuyo bi bakiyorum 2 bilemedim 3 gün tik yok şekerli şeyler yiyeyim belki oynar diyorum yine yok yani 3 günün ardindan yine kipraşiyo benim uslu kizim.çok normal ben çok takiyorum ama takmamak lazimbende henüz hareket deil tabiki ama nerde olduğunu hissedebiliyodum ama bikaç gündür hiçbişey hissetmiyorum hatta sanki yok gibi geliyo göbeğimde küçülmüş gibi geliyo
mide yanmasi bende oluyo genelde yediklerimizden kaynaklaniyo sanirim hamileyiz işte kiz tabi olcakk aman bulanmasinda.saol trakyalı ben zaten daha oynadığını deil yani hareketlerini deilde nerde olduğunu hissedebiliyodum arasıra ama yok sanki yok gibi bide iki gündür hafif bi mide yanması var bu bişeyin belirtisi deildir dimi
hiç bişeye benzemiyo kipirdayinca kesin farkedrsin.kıslar bende bebişin hareketlerini daha hissetmiyorum benim haftamda hisseden varmıydı yani oğluşum olacak daha tık ta yok ne zaman başladı sizin kpırdamaya ve nasıl hissettiniz nasıl bir şeydi yani