- 19 Ocak 2021
- 244
- 81
- 48
- 34
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Rabbim saglıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Gerçekten mi ya inşaAllah sağlıklıca öyledirEwt canım
Miratech marka test sanırım bu bende iki üç kez yalancı çizgi çıkardı inşallah sizinki vardır gerçekten hayırlı olsun
Aminnnn kardeşim inşaAllah isteyen herkese Rabbim nasip etsin. 1 yıldır bekliyoruz ama hala diyorum ki acaba test mi hatalı. Ümidinizi kaybetmeyin kardeşim. Ben rahim filmi çektirmiştim 3 hafta önce. Tüpler açıkmış ama acaba küçük pürüzleri mi açmaya vesile oldu . Film çektirdiniz mi ?Hayırlı olsun Rabbim saglıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinRabbim hayırlısıyla inşaallah banada bu duyguyu yaşatmayı nasip eder
![]()
YaaMiratech marka test sanırım bu bende iki üç kez yalancı çizgi çıkardı inşallah sizinki vardır gerçekten hayırlı olsun![]()
Aminnn, inşaAllah isteyen herkese ama gebelik testi miratech. Bi kardeş hatalı test olabileceğini söylemişHayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Allah razı olsun, inşaAllah doğrudur yaEvet kan verin
Üzülme lütfen hepsi aynı değildir belki ben 10 lu paketini almıştım bu testin belki sorun benimkilerde olabilir yarın kan ver en iyisiYaaevet miratech marka.
yaa tüh üzüldüm şimdi.
![]()
InsAllah hayirli haberler alirsinizAllah razı olsun, inşaAllah doğrudur ya![]()
Ya tüh üzüldüm şimdiMiratech marka test sanırım bu bende iki üç kez yalancı çizgi çıkardı inşallah sizinki vardır gerçekten hayırlı olsun![]()
Siz öyle deyince çok da ümitlenip sonradan üzülmeyim en iyisiÜzülme lütfen hepsi aynı değildir belki ben 10 lu paketini almıştım bu testin belki sorun benimkilerde olabilir yarın kan ver en iyisi![]()
En sağlıklı çözüm kan testi yarın mutlaka kan testi ver gebelikte ki tedbirleri onceden alırsınGerçekten mi ya inşaAllah sağlıklıca öyledir1 yıl oldu bekliyorduk, yarın kan testi vermeye gideyim mi o halde ?
![]()
İnşaAllah ama test markası sıkıntılıymış sanırım miratech. Umarım sonuç doğrudurInsAllah hayirli haberler alirsiniz
tamam İnşaAllah çok sağ olun. Test vereyim ben en iyisiEn sağlıklı çözüm kan testi yarın mutlaka kan testi ver gebelikte ki tedbirleri onceden alırsın
Benim başıma çok geldi predictor,surelab,miratech bu testlerden asla almam ben bidaha insanı üzüyor inşallah sende vardır güzel haberi paylaş bizle yarınSiz öyle deyince çok da ümitlenip sonradan üzülmeyim en iyisi![]()
Yaa çok üzüldüm sizin adınıza ve kendi adımaBenim başıma çok geldi predictor,surelab,miratech bu testlerden asla almam ben bidaha insanı üzüyor inşallah sende vardır güzel haberi paylaş bizle yarın