Pco olduğu için çok t çizgisi kadar koyu çıkmadıkça yumurtlama sayılmıyor ben ilk zaman bilmediğim için 4 kere yumurtladığımı sanmıştım ama öyle değilmişEvet evet ediyorum bir gebenin günlüğünden aldım bir çoğunun yumurtlaması 1 ya da 2 gün dürüyor sonra hemen silikleşiyor örnek testlerde bende öyle zannettim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba acaba 10 eylülde yumurtlama 11 eylülde çatlama mıdır ?
- Konu Sahibi Fatmazell
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon takibi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bak bunlar benim testlerim ama hiç biri meğer yumurtlama değilmişİşte 2 gün silikleşti bugün tekrar belirdi o ikinci çizgi devam edicem testlere
Eklentiler
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Anladım eğer üzerindeki tarihlerse sen çok düzensiz yapmışsın birde aynı saatlerde ve sabah ilk idrar olmamak şartıyla 12 4 arası akşam ise 7 9 arası yapılmalı diyorlar ve hergün aralıksız yapılmalı sen nasıl yapmıştınBak bunlar benim testlerim ama hiç biri meğer yumurtlama değilmiş
Üzerinde tarihler sadece en koyu çıkanlar yoksa hergün yaptım. 2 saat önceden sıvı alımını kesip hergün aynı saate yaptım yani düzenliydiAnladım eğer üzerindeki tarihlerse sen çok düzensiz yapmışsın birde aynı saatlerde ve sabah ilk idrar olmamak şartıyla 12 4 arası akşam ise 7 9 arası yapılmalı diyorlar ve hergün aralıksız yapılmalı sen nasıl yapmıştın
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Anladım sendede mi pco var?Üzerinde tarihler sadece en koyu çıkanlar yoksa hergün yaptım. 2 saat önceden sıvı alımını kesip hergün aynı saate yaptım yani düzenliydi
Evet maalesefAnladım sendede mi pco var?
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Yaşın kaç ki ve kilon kaç ?Evet maalesef
21 yaşındayım 170 58 kiloYaşın kaç ki ve kilon kaç ?
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Kilonda yokmuş fazla aslında ben fazla kilolu olanlarda olduğunu duymuştum evlisin sanırım ben 2 buçuk senedir evliyim ilk sene istemedik 20 senesinin mart ayında hamile kaldım biraz tecrübesizliğime geldi ev işi vs derken kanamam oldu düşükle sonuçlandı maalesefO zamana kadar çok düzenli adetlerm olurdu kürtajdan sonra düzensizleşti ve aşırı kilo almaya başladım 78 kiloya kadar çıktım 60 kgdim kilo aldıktan sonra böyle oldu sonra doktoruma gittim pcos var dedi yaşımda çok genç aynı yaştayız 99luyum bende bazı yerde okuduğum fazla kilolularda bazı yerde yaş olunca da pcos olduğu bir türlü anlam veremedim umarım bir an önce kucağımız dolar çok uzun yazdık kusura bakma21 yaşındayım 170 58 kilo
Evet fazla kilom yok bende anlamadım niye böyle oluyor evliyim bende şuan hayıt otuna başladım iyi geliyormuş bir araştır istersen inşallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız. Ne kusuru canım önemli değilKilonda yokmuş fazla aslında ben fazla kilolu olanlarda olduğunu duymuştum evlisin sanırım ben 2 buçuk senedir evliyim ilk sene istemedik 20 senesinin mart ayında hamile kaldım biraz tecrübesizliğime geldi ev işi vs derken kanamam oldu düşükle sonuçlandı maalesefO zamana kadar çok düzenli adetlerm olurdu kürtajdan sonra düzensizleşti ve aşırı kilo almaya başladım 78 kiloya kadar çıktım 60 kgdim kilo aldıktan sonra böyle oldu sonra doktoruma gittim pcos var dedi yaşımda çok genç aynı yaştayız 99luyum bende bazı yerde okuduğum fazla kilolularda bazı yerde yaş olunca da pcos olduğu bir türlü anlam veremedim umarım bir an önce kucağımız dolar çok uzun yazdık kusura bakma
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Bakayım kuzum sağolEvet fazla kilom yok bende anlamadım niye böyle oluyor evliyim bende şuan hayıt otuna başladım iyi geliyormuş bir araştır istersen inşallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız. Ne kusuru canım önemli değil
Rica ederim canımBakayım kuzum sağol