- 14 Haziran 2022
- 28
- -1
- 16
- 26
- Konu Sahibi Fatmanurxxxh
-
Çocuğum var ama olmaz ki
Evet doğru. Asla boşanmaz çocuğu olanlar. Sorry.Çocuğum var ama olmaz ki
Çocuğum var ama olmaz
Benim çalışmama izin vermiyor kiBelliki eşiniz baya çok çalışıp yoruluyor ekmek parası kazanmak zor ; siz de kendinize göre haklısınız. İşe girip çalışıp destek olma imkanınız yok mu ? Hem yükü hafiflerde daha az yorulur belki daha az çalısıp hem de sizin kafanız dağılır ;belki böyle olabilir
Evet hep böyleydi son zamanlarda daha da arttıMaddi durumun iyiyse kendine odaklan kendini geliştir kizinla ilgilen bosanmışsin farzet . Zamanla duzelir belki diycem de 5 yıldır hep böyle mi eşin
Haklısınız aslindaBacım kendinle ilgilen kocanı da böyle kabul et mutlu olduğun veya seni ileriye götürecek şeyler yap . Ne güzel kızında var yanliz değilsin. demesi kolay belki ama herkesin sorunları farklı. Bi şekilde mutlu olmaya ve yaşamaya çalışmak zorundayız
Çiftçilik yapacakmış o zaman ilgilenirmis bizimleKöye göçelim yoksa düzelmez derken ne demek istiyor acaba?
Hayatında biri olmadığına eminsiniz değil mi ?Çiftçilik yapacakmış o zaman ilgilenirmis bizimle
Biliyor musunuz, 1992 yılına kadar kadınların çalışması eş iznine bağlıydı. O zaman çıkan bir kanunla artık kadınların çalışmak için eş iznine ihtiyaçları yok. Hayatınıza böyle ambargo koyamaz yani.Çocuğum var ama olmaz
Benim çalışmama izin vermiyor ki
Çocuk olunca boşanılmıyor mu?Çocuğum var ama olmaz
Benim çalışmama izin vermiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?