- 30 Aralık 2009
- 22.502
- 87.047
- 40
- Konu Sahibi Fatmanurxxxh
Bakma aslında işin bahanesi bu çünkü başka şeyi diyemez, yazamaz.Şu an çok mu tam hissediyor kızın?
Mecburen katlanmak zorunda oldugunu kendisi de biliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakma aslında işin bahanesi bu çünkü başka şeyi diyemez, yazamaz.Şu an çok mu tam hissediyor kızın?
Annemde senelerce "çocuklarım babasız kalmasın" bahanesi altında babamdan boşanmadı. Babam evi terketmeseydi daha da boşanmazdı. Babam bana prensesler gibi davranırdı. Ona rağmen evdeki huzursuzluk beni mahvetti. Geçen gün aklıma şey geldi. (Babam annemi aldattı, şu anda aldattığı kadınla evli) Hani ünlü bir markanın reklamında "Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi" diyor ya aslında ürünlerin arkasında yazan tariflere atıf yapıyor. Ben "Babası acaba annesini aldattığı kadından mı öğrendi pasta yapmayı" diye düşünüyordum küçücük çocukken. Beynimden vurulmuşa döndüm farkına varınca. O yüzden çocuğum için laflarını geçsin herkes.Bakma aslında işin bahanesi bu çünkü başka şeyi diyemez, yazamaz.
Mecburen katlanmak zorunda oldugunu kendisi de biliyor.
Benim babam da zor bir karakterdir arada yazarım buraya.Annemde senelerce "çocuklarım babasız kalmasın" bahanesi altında babamdan boşanmadı. Babam evi terketmeseydi daha da boşanmazdı. Babam bana prensesler gibi davranırdı. Ona rağmen evdeki huzursuzluk beni mahvetti. Geçen gün aklıma şey geldi. (Babam annemi aldattı, şu anda aldattığı kadınla evli) Hani ünlü bir markanın reklamında "Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi" diyor ya aslında ürünlerin arkasında yazan tariflere atıf yapıyor. Ben "Babası acaba annesini aldattığı kadından mı öğrendi pasta yapmayı" diye düşünüyordum küçücük çocukken. Beynimden vurulmuşa döndüm farkına varınca. O yüzden çocuğum için laflarını geçsin herkes.
Evet unutulmuyor yani çocuk eksik kalmasın ne demek zaten kızın babasından uzak durduğunu kendi ağzıyla söylemiş. Açık açık boşanamıyorum kardeşim de geç yani çocuğu öne sürmesin kimse en hassas noktamBenim babam da zor bir karakterdir arada yazarım buraya.
Çocuklugumuzun agzına etmiştir.
Annem de boşanabilecek bir kadın degildi, çünkü dedem bizleri kabul etmezdi zaten.
Biz de babamızla kalmayı kesinlikle istemezdik.
Anneme böyle adama niye 4 çocuk yaptın diye çok defa demişimdir.
Ama ne fayda.
40 yasındayım hala unutmam bazı şeyleri.
2002 Ocak ayında Medeni Kanun’daki “Evin reisi erkektir.” ifadesi kaldırılarak bir evde kadın ve erkeğin eşit söz hakkı olduğu ibaresi getirildi. Yani 22 yıldır evin reisi erkek değildir. Bilginize…Madem evin reisi erkek çalışıp eve de bakacak ailesiyle de ilgilenecek. Yorgun da olsa evi ihmal etmeyecek. Ev reisliğini emir vermek zannediyor bu erkekler.
Ben çocuğumu babamın evinde büyütmek istemiyorum sadece benim kızım eksiklik hissetmesin diye
Gecmise don cocugu yapma bosan. Cocuktan oncede boyledir zaten bahane icin yapiyorsunuz cocuklari madem oyle yasayin boyleÇocuğum var ama olmaz ki