- 5 Mayıs 2020
- 13.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.466
- 598
- Konu Sahibi Cranberrries
Şu konular yüzünden bugün keşke forumun hamilelik kısmını komple gözardı edebilsem diye düşünürken hop bdv de çıkardı karşıma evren 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birseyi anlamiyorum ya. Ilişki yaşiyorsan neden bekareti dusunuyorsun? Ilerde 'bak ben bakireyim' diyerek elin oğlunu aldatmaya mi? Neyse merak etme birsey olmaz ucuyla)Çok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
Keşke cinsellik eğitimi verilse hatta sadece çocuklara değil bazı ileri yaş gruplarına da
21 yaşında ne hemşiresi yahu :) ayrıca meslek kısmına tekniker yazmışsın burda hemşire diyosun.Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...
Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...
Hamile ve hemşire degilsiniz....Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Bir de hemşiresin pes valla pesNe güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi
Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim.
Ya nöbet falan diyorsunuz, doktor ya da hemşire olduğunuzu düşündüm. Getçrktrn aşırı cahilsiniz ya.3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı
Hemşire miymiş21 yaşında ne hemşiresi yahu :) ayrıca meslek kısmında tekniker yazmışsın burda hemşire diyosun.
Kesinlikle ileri yaş grubu yazmamın nedeni de oYani. Cogu kadin kendi yumurtlama günlerini bilmiyor. Kinayip söylemiyorum. Bizede zamaninda regl olunca kimse bisey anlatmadi. Annem de dahil. Hani ayip felan ya![]()
Sen hemşire isen işi bırak, daha hamileliğin kaç günde belli olduğunu bilmiyorsun şaka gibisin. Kime faydan olacak senin gerçekten.Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Kesinlikle ileri yaş grubu yazmamın nedeni de o
Adet olduğum zaman ne olduğunu bile anlamamıştım
Şimdi düşünüyorum neden ayıp ne olurdu yani karşısına alıp konuşsaydı
Yetişen nesil bu yüzden sevişmeyi bilmiyor zar takıntısı oluyor vajinusmus oluyor
Bari şimdi ki nesil bizim yaşadıklarımızı yaşamasa
Evet.Birseyi anlamiyorum ya. Ilişki yaşiyorsan neden bekareti dusunuyorsun? Ilerde 'bak ben bakireyim' diyerek elin oğlunu aldatmaya mi? Neyse merak etme birsey olmaz ucuyla)
Ben de dün esimle ilişki yaşadım bugün midem falan bulanıyor hamilemiymdir kızlar acaba2 eylülde ilişki yaşayıp 3 eylülde gebelik testi mi yaptınız yani?
Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
24 saat dolmadan test yapmanı öneririm.Ben de dün esimle ilişki yaşadım bugün midem falan bulanıyor hamilemiymdir kızlar acaba![]()