Hanımlar lütfen yadırgamadan bana yardımcı olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu konular yüzünden bugün keşke forumun hamilelik kısmını komple gözardı edebilsem diye düşünürken hop bdv de çıkardı karşıma evren 🤦🏻‍♀️

Çok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
Birseyi anlamiyorum ya. Ilişki yaşiyorsan neden bekareti dusunuyorsun? Ilerde 'bak ben bakireyim' diyerek elin oğlunu aldatmaya mi? Neyse merak etme birsey olmaz ucuyla)

Keşke cinsellik eğitimi verilse hatta sadece çocuklara değil bazı ileri yaş gruplarına da

Yani. Cogu kadin kendi yumurtlama günlerini bilmiyor. Kinayip söylemiyorum. Bizede zamaninda regl olunca kimse bisey anlatmadi. Annem de dahil. Hani ayip felan ya 🙄

Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...
21 yaşında ne hemşiresi yahu :) ayrıca meslek kısmına tekniker yazmışsın burda hemşire diyosun.

Son düzenleme:
yahu her haltı yiyip bir kan gelip gelmemesi ile bakire mi oluyorsunuz siz simdi?
yapiyorsunuz bari yaptiginizin arkasinda durun.
boyle ancak kendinizi kandirirsiniz.

Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...

Hemşire bile olmasanız 2 eylülde ilişki yaşayıp 3 eylülde hamilelik testinden sonuç beklememeniz gerektiğini bir kadın olarak bilmeniz gerekir. Yargılanmayacak gibi değil bu hamleniz.
Ella almışsınız zaten birde...

Hamile ve hemşire degilsiniz....

Bir de hemşiresin pes valla pes

kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi

Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim.

3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı
Ya nöbet falan diyorsunuz, doktor ya da hemşire olduğunuzu düşündüm. Getçrktrn aşırı cahilsiniz ya.
Öncelikle bir hamileliğin belli olması için yumurtlama gününden en az 10 12 gün sonra test yapılmalı, aksi halde çıkan sonuç gerçeği yansıtmaz. Kenfi vücudunuzu bu kadar mı takılıyorsunuz azıcık araştırın.
Ayrıca siz bakire değilsiniz, hem zevkimi yaşayayım azıcık girsin hemde bakire kalayım olmuyor. Bakire demek ilişki yaşamamış biri demek. Siz sürtünme de olsa yaşamışsınız, sorumluluğunu alamayacağınız şeyi yaşamayın bir zahmet.

21 yaşında ne hemşiresi yahu :) ayrıca meslek kısmında tekniker yazmışsın burda hemşire diyosun.
Hemşire miymiş😳
Yok artık, gözümle görsem inanmam.
Hemşire olan birinin bu kadar bilgisiz olabilme ihtimali korkunç açıkcası.
Normal bir ilişki yaşamıyor, yaşadım sanıp ertesi gün 6 - 7 adet kit alıp test yapıyor hamilelik için... Bu kadarı fazla............ 👎🏼

Yani. Cogu kadin kendi yumurtlama günlerini bilmiyor. Kinayip söylemiyorum. Bizede zamaninda regl olunca kimse bisey anlatmadi. Annem de dahil. Hani ayip felan ya 🙄
Kesinlikle ileri yaş grubu yazmamın nedeni de o
Adet olduğum zaman ne olduğunu bile anlamamıştım
Şimdi düşünüyorum neden ayıp ne olurdu yani karşısına alıp konuşsaydı
Yetişen nesil bu yüzden sevişmeyi bilmiyor zar takıntısı oluyor vajinusmus oluyor
Bari şimdi ki nesil bizim yaşadıklarımızı yaşamasa

Sen hemşire isen işi bırak, daha hamileliğin kaç günde belli olduğunu bilmiyorsun şaka gibisin. Kime faydan olacak senin gerçekten.
Ayrıca kimse kınamıyor seni, aslında kınanacak çok şey var da işte.

Kesinlikle ileri yaş grubu yazmamın nedeni de o
Adet olduğum zaman ne olduğunu bile anlamamıştım
Şimdi düşünüyorum neden ayıp ne olurdu yani karşısına alıp konuşsaydı
Yetişen nesil bu yüzden sevişmeyi bilmiyor zar takıntısı oluyor vajinusmus oluyor
Bari şimdi ki nesil bizim yaşadıklarımızı yaşamasa

Bende ayni böyle düsünüyorum. Herseyi tabu haline getirip millet basini yakiyor zaten

Birseyi anlamiyorum ya. Ilişki yaşiyorsan neden bekareti dusunuyorsun? Ilerde 'bak ben bakireyim' diyerek elin oğlunu aldatmaya mi? Neyse merak etme birsey olmaz ucuyla)
Evet.
Kan gelmeden herşeyi yaşamayı mübah zanneden bir kitle var.
Herşeyi yaşayayım, anal oral sürtünme takılayım ama kan gelmesin diyen değişik bir kitle.

Biz böyle şeyler yaşamıyoruz çünkü ortaokulda biyoloji dersini iyi dinledik.
Onu dinlemeyen lisede dinlemiştir.
Onu da yapmayan kullandığı gebelik testinin kılavuzunu okur, testin ne zaman yapılması gerektiğini, doğru sonucun ne zaman öğrenilebileceğini öğrenir.
Siz bir de hemşiresiniz, yakışıyor mu bu bilgisizlik size?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X