Hanımlar lütfen yadırgamadan bana yardımcı olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cranberrries

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
48
-35
1
24
Çok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?

Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...

2 eylülde yaşadığınız ilişkinin gebelik sonucunun 3 eylülde yaptığınız testte çıkacağını mı düşündünüz gerçekten?
"Nöbete geçtim" dediğiniz askeriye nöbeti falandır umarım. Sağlık çalışanı olma ihtimaliniz beni dehşete düşürdü çünkü.

Bir jinekoloğa gidip doğru düzgün muayene olun. Bu kadar uzun süre regl olmak bir sağlık sorunundan kaynaklanıyor olabilir.

2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık
Ay gün saat süre herşey 👍
Sürtün lekelen vs👍
Sonra bekaretim gitti mi gebe miyim vs.
Birşeye kalkısıyorsanız risklerini göze alin🤷🏻‍♀️
Hamile degilsiniz.Bakire misiniz ?belki ya da degil.Ama bana göre her halükarda degilsiniz👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X