Hanımlar lütfen akıl verin acil .

bennu06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
197
91
98
51
45 yaşında 2 cocuk annesi bir bayanım 23yıllık evliyim eşimin sağlık sigortasından faydalanıyorum ve bana eşim bakıyor. başka hic bir gelirim yok benim maaşım sana kalacak ne gerek var diyerek eşim yıllardır bana bagkur falan yaptırmadı. son dönemde evliligimde sorunlar yaşamaya başladım bugün boşansam elimde 5 kuruş para nede sigortam yok Bağkura isteğe bağlı emekliliğe başvurdum primleri cok yüksek ödeyemem eşim emekli biran evvel yaşlılığım icin kendime birikim yapmam lazım lütfen hanımlar bana bir yol gösterin nerden başlayım ?

Hiç bir geliriniz yokken nasıl birikim yapabilirsiniz ki ?
Öncelikle bir kazanç yolu bulmali ve sonrasında altın yaparak birikimde bulunabilirsiniz.
Yavaş yavaş olsada damlaya damlaya göl olur derler..

Hiç bir geliriniz yokken nasıl birikim yapabilirsiniz ki ?
Öncelikle bir kazanç yolu bulmali ve sonrasında altın yaparak birikimde bulunabilirsiniz.
Yavaş yavaş olsada damlaya damlaya göl olur derler..
canım eşimin bana verdiği mutfak harclığından biriktimeyi düşünüyorum ilk aklıma gelen Bes

cok gec kaldım birikim icin acaba benim durumumda olan evli bayanlar varmı

tahsil yok onuda denedim doğru düzğün iş bulamadım
Abla çalışma hayatına atılmak için tahsile ihtiyaç yok ki. Geç kalmadınız 45 yaşından sonra tuğla fabrikasına işe giren kadınlar var.
Herkes yönetici pozisyonunda ya da masa başı işte çalışmak zorunda değil.
Sizin yerinizde olsam açıktan da olsa eğitimime kaldığım yerden devam ederim.
Bir fabrikanın üretim bölümünde işe girerim. Tekstil fabrikalarında evli bayanlar çoktur.
Ufak ufak birikim yaparım.
İmkansız değil. Başarabilirsiniz.

Kim ne derse desin mutlaka kendinize ait bir birikiminiz olsun benim duruma düşmeyin yıllarca dişimle tırnagımla bu yuvayı kurdum elime gecen beş kuruşu eşime verdim gizli beş kurum olmadı şuan geldiğim durum malesef bu

Tek s..lak -çok özür dilerim bu tabir için- kendim sanıyordum.
Tekrar özür dilerim.
Ama ben allahtan akıllandım , eş de olsa can yoldaşın da olsa en sağlam kazığı atacak kadar adi olabiliyorlar.
Boyunları altlarında kalasıca.
Oh içimi döktüm sayenizde,

Fabrikalar var
Çaycılık var
Çocuk bakiciligi var
Hasta bakıcılığı var
Evlere temizlik var
Bulaşıkçılık var
Aşçılık var
Sigara sarma işi var Evlere veriyorlar
Elbiselere boncuk işleme var
Var oğlu var yani aslında ama
Yine de siz bilirsiniz ?!?!

Bebek bakıcılığı ve temizlik işi yapabilirsiniz. Çok aranıyor bu meslekler.

tahsil yok onuda denedim doğru düzğün iş bulamadım
tahsil şart değil. vasıfsız eleman olarak fabrikalara vs girebilirsiniz. ya da ofis annesi denilen çay kahve ve temizlik işlerine bakabilirsiniz.

Valla bence en kazançlısı evlere temizliğe gitmek. Çünkü geç kalmışsınız. Günlük temizlik ücreti en az 160-TL. Ayda 25 gün gitseniz 4000-TL. Tahsiliniz yoksa başka hiç bir işte bu kadar para kazanamazsınız. Ayrıca istediğiniz zaman gider, istemediğinizde gitmezsiniz. Çalışma saatleri de esnek olabiliyor. Bir düşünün derim.

Senin sorunun ne canim
Yaşadığım bölge köy olduğu icin burd

canım tavsilerine tşk ancak bulunduğum bölge itibariyle temizlik işi yok kücük bir kasaba burası evde eşe dosta el işi yapaıyorum ama tabiki yeterli değil

senin derdin ne canım

Kasaba da olsa kamu görevlileri vardır. Öğretmen, hemşire v.s çocuklarını bakabilirsiniz.
El işi yapıp internet üzerinden satabilirsiniz.
Vadeli hesap açıp, elinize geçtikçe oraya yatırabilirsiniz. Ama vadeli hesap açabilmek içinde başta belli bir miktarın elinizde olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…