- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 38
- Konu Sahibi ku_zu_cuk_la_rim
Hanımlar kısa ve öz yazayım kızım artık ana kucağına sığmıyor ve oto koltuğu almak istiyorum ama karar veremiyorum.Öneriniz varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhamdülillah.Guzel bir şey olsun istiyorum.neticede ilk çocuk ve ikincide kullansın iatiyorumButceniz nedir? Cok cesitli fiyatlar var cunku
Anladim ama fiyatlar arasinda cok fark var. Yinede dikkat etmeniz gereken en onemli noktalarElhamdülillah.Guzel bir şey olsun istiyorum.neticede ilk çocuk ve ikincide kullansın iatiyorum
Anladim ama fiyatlar arasinda cok fark var. Yinede dikkat etmeniz gereken en onemli noktalar
isofixli olmasi
yatis pozisyonunun bulunmasi
Bu iki ozellik varsa zaten diger ozelliklerin hemen hepsi vardir.
9-18, 9-25, 9-36 kg arasi secenekleri var.
9-25 7 yasina kadar kullanilabiliyo, 36 li olan 13. Ama 13 yasindaki cocugu ona oturtmak cok zor olacagindan. Cevremde herkes 9-25 aliyo.
9-25 kg arasi ornegin kraftin oto koltugu 650 tl civari (daha ucuzda var, ben begenmedim) ama 2 bin kusur fiyata olani da var. Ozelliklerse hemen hemen ayni diyebilirim. Zaten belirli bir standardi var. Ve testten gecmeleri gerekiyo.
Kraftin 36 kg a kadar olani da 800 civari yanlis hatirlamiyosam.
Biraz sizin butcenize kalmis yani..
joie aldım ben 25 kg ye kadar.
36 kg ye kadar olanların içinde kaybolacak gibiydi çocuk, onları daha uzun süre kullanıyorlar belki ama 1 yaş çocuğu için çok güvenli görünmedi gözüme.
koltuk kumaşı organik kumaş aldım, oğlum çok terliyor diye, çok da iyi yapmışım, gayet rahat etti, ediyor, kısmetse bu yıl kardeşine devredecek, 3 yaş sonrası için ben de koltuk yükseltici alacağım kendisine.
Teşekkür ettim canimmm.*Biz 2 aracimiz oldugu icin 2 tane almistik kraft rino ve romer King plus, 1 yasindayken romerde daha rahat ediyordu ama buyudukce kraft daha ergonomik hale geldi, su an arabalardan birini sattik sadece kraft rinoyu kullaniyoruz. Romer e o kadar para verdigimize degmezmis.
Ozetle kraft rino yu oneririm su an kizim 4 yasinda biraz minyon rahatlikla kullanabiliyoruz (25 kg a kadardi zaten yanilmiyorsam, ama bu kriterlerden cok cocugun rahati onemli, bircok arkadasim bir ust seviye koltuğa gecti 4 yasindan sonra)