Teşekkür ederim cuma 8. Hafta olacakEkranda görünüyordu canım. Kac haftalık oldu seninkisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cuma 8. Hafta olacakEkranda görünüyordu canım. Kac haftalık oldu seninkisi.
Cuma 8. Hafta olacakSizin kaçıncı haftanız ki?
Alttan bakılmadi mi kan akimina falan renkliCuma 8. Hafta olacak
Hayır bakılmadı, kan veriyim dedim hani düzenli artıp artmadığına göre ümidimi kesecektim gerek yok dedi bebek görünüyor ama keseye göre 6+5 dedi kalp atışı ultrasonda görünmedi cuma netleşecek özele gittim o da aynılarını dediAlttan bakılmadi mi kan akimina falan renkli
Ben de 6.haftamda gidip sadece keseyi görmüştüm. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dediler. 9.haftada gidip kalp atışını dinlemistikCuma 8. Hafta olacak
İnşallah biz de duyabiliriz bu sefer de duyulmazsa kürtaj dedilerBen de 6.haftamda gidip sadece keseyi görmüştüm. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dediler. 9.haftada gidip kalp atışını dinlemistik
Lütfen biri beni aydınlatsınn ben 12 Aralık'ta düşük yaptım 10 Ocak regl oldum. Beklenen adet tarihim 7 Şubattı. Ama olmadım. Şubat 29 da test yaptım fakat yine birşey çıkmadı. 7 Mart'ta kan verdim kanda beta HCG yüksekte çıktı dosya eklerim. Daha sonra 8de kadın doğuma gittim kese çok küçük dedi geç döllenme olabilir dedi. 2 şubattan hesaplarız dedi. ( 29 Şubat'ta negatif çıkan test peki) Neyse haftaya gel dedi. Kalp atışı için gittik karından bakıyor yok gibi birşey diyor vajinal bAktı diyor ki kese gelişmemiş boş olabilir o kadar kısa sürede bebek görünüyor mu ya. Dediğine göre o gün 6. Haftalık oldum ama brn Şubat'ta test yaptım üç tane hiç mi birinde çıkmazdı. Lütfen yardımcı olun bebeğimi görecek miyimÖzellerde cihazlar daha net gösteriyor. En basitinden ultrason fotoğrafları bile çok farklı. Devletteki daha karartılı, özeldeki daha net. İçinizi ferah tutun, stres yapmayın kendinize. Hayırlısıyla güzel güzel duyarsınız minik pat pat sesleri
Benim 5.haftada duyulmamıştı, 8de duyduk.
Kendinizle pozitif konuşun, kötü düşünmeyin
Canım ben 12 test yaptım. Günde iki tane test yapıyordum. Negatif çıkıyordu. Hastane gittiğimde hamilesin dedi doktor. Biraz sabret sonra tekrar gitLütfen biri beni aydınlatsınn ben 12 Aralık'ta düşük yaptım 10 Ocak regl oldum. Beklenen adet tarihim 7 Şubattı. Ama olmadım. Şubat 29 da test yaptım fakat yine birşey çıkmadı. 7 Mart'ta kan verdim kanda beta HCG yüksekte çıktı dosya eklerim. Daha sonra 8de kadın doğuma gittim kese çok küçük dedi geç döllenme olabilir dedi. 2 şubattan hesaplarız dedi. ( 29 Şubat'ta negatif çıkan test peki) Neyse haftaya gel dedi. Kalp atışı için gittik karından bakıyor yok gibi birşey diyor vajinal bAktı diyor ki kese gelişmemiş boş olabilir o kadar kısa sürede bebek görünüyor mu ya. Dediğine göre o gün 6. Haftalık oldum ama brn Şubat'ta test yaptım üç tane hiç mi birinde çıkmazdı. Lütfen yardımcı olun bebeğimi görecek miyim
Tek duam bebeğimi görmek. Daha öncede düşük yapınca korkuyorumCanım ben 12 test yaptım. Günde iki tane test yapıyordum. Negatif çıkıyordu. Hastane gittiğimde hamilesin dedi doktor. Biraz sabret sonra tekrar git
Bakın bu benim kese görüntümCanım ben 12 test yaptım. Günde iki tane test yapıyordum. Negatif çıkıyordu. Hastane gittiğimde hamilesin dedi doktor. Biraz sabret sonra tekrar git
Canım ben pek anlamıyorum ultrasondan. Umudunu kaybetme. Bir gün olur.Bakın bu benim kese görüntüm
İnşallah teşekkür ederimCanım ben pek anlamıyorum ultrasondan. Umudunu kaybetme. Bir gün olur.
7. Haftada duyduk biz özelde. 4 haftalıkta veya 5 haftalıkta bebek zaten gözükmez yani imkansız gibi birşey 7+2 de gördüm ben bebeği . 5. Haftada yolk kesesi gözüktü mesela genelde onu görür doktorlarKızlar merhaba devlet hastanesi ve özel hastane arasındaki cihazlar arasında fark varmıdır hangi doktora guvenmeliyim iki doktor arasında kaldım şimdi şöyle anlatayım ben en son cuma günü kendi doktoruma özele gittim bana 5+2 günlük hamile olduğumu söyledi karın ultrason da 6mm keseyi gördük şükür içinde de nokta kadar çok minik bir karartı olduğunu büyük ihtimalle bebektir dedi haftaya cuma günü gel kalp atışını duyalım dedi benden kan testleri istedi baya ben özelde çok maliyetli olur maddi durumum el vermez devlette yaptırsam olurmu dedim evet olur dedi sonra pazartesi günü yani bu pazartesi devlette karın ultrason baktı bu doktor da 4+6gunluk olduğumu söyledi şaşırdım bebek görünüyor mu dedim hayır imkansız çok küçük dedi 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ama benim doktorum bebeği karartı kadar gördüğünü söylemişti ya kızlar okadar karistiki kafam deli olcam resmen 4 yıllık evliyim iki tüp Bebek ve çeşitli tedavilerden geçtim hep negatif doğal yoldan da tüp Bebek sonrası iki tane kimyasal gebelik yaşadım malesef şuan da acaba boş gebelikmi diye kafayı yiycem resmen yarın yine kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diycek ama çok korkuyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan oldumu