arkadaşlar ben uzun süredir forumu takip ediyorum ancak yazmaya yeni karar verdim. 2 senemiz doldu evlilikte, 1,5 yıldır da korunmuyoruz. ancak hamile kalamadım
esk.de doktora gittim, kan testlerim normal hormonlarda bir bozukluk yok. sonra hsg istedi, ama ben korktum ve gitmek istemedim. 6 ay geçti, tekrar başka bir dr.a başladım, aynı testler yapıldı yine hormonlarda sorun çıkmadı; bu doktorum bana güven verdi ve hsg çektirdim umduğum kadar acıtıcı bir işlem değilmiş:) röntgen uzmanı hsgnin çok iyi geçtiğini söyledi ancak dr. tüplerden birinin ucunda hafif bir tıkanıklık olduğunu söyledi; bir de kistik bir yapıya benzer bir şey gördüğünü söyledi, şimdi adetimin 2. günü bekliyor hap verecekmiş eğer 3-4 ay gebelik oluşmazsa laporoskopi yapacakmış. ben hsgyi daha 3 gün önce çektirdim, kanamam olmadı. bazen çok hafif ağrılarım oluyor. hatta ilişkiye bile girdik, canım acımadı:) bazıları hsgden sonra hamile kalabiliyormuş. eşim spermiyogram testini 2 kez denedi ama başaramadı, çok stresli hatta benden daha stresli:) şimdi sizce durumumda kötü bir şey var mı? kanamam olmalı mıydı, tıkanıklık açılmış mıdır? bana yumurtlama hapı mı verecek? ne olur yardım edin, meraktan öleceğim:)